Τουρκία: «Ο ηγέτης της FETÖ Φετουλάχ Γκιουλέν είναι νεκρός»


Νοέμβριος 17, 2021. Ελλάδα.

Τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο ηγέτης της  FETÖ Φετουλάχ Γκιουλέν δηλητηριάστηκε και πέθανε χθες το βράδυ.

 Κάνοντας μια δήλωση σχετικά με το θέμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο επικεφαλής του Γραφείου της Ουάσιγκτον του πρακτορείου Anadolu,  Χακάν Τσοπούρ, είπε:

«Δεν αντικατοπτρίζεται τίποτα στις αστυνομικές πηγές της περιοχής και στα τοπικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με τα επεισόδια που αποτελούν το αντικείμενο των καταγγελιών. Αυτό δεν σημαίνει ακόμα ότι δεν υπήρξε κανένα περιστατικό στο αγρόκτημα, μπορεί να έχει συμβεί κάτι και αυτό δεν έχει ακόμη καταγγελθεί στην αστυνομία».

Οι πληροφορίες λένε ότι ο  Φετουλάχ Γκιουλέν, ο αρχηγός της FETO, δηλητηριάστηκε και πέθανε στο αγρόκτημά του στην Πενσυλβάνια και ότι το άτομο που τον δηλητηρίασε σκοτώθηκε, ήταν επίσης στην ατζέντα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.


Ο επικεφαλής του Γραφείου της Ουάσιγκτον του πρακτορείου Anadolu, Χακάν Τσοπούρ έκανε μια δήλωση σχετικά με το θέμα στον λογαριασμό του στο Twitter. 

«Επίσης, παρακολουθούμε και ερευνούμε στενά τους ισχυρισμούς ότι δηλητηριάστηκε ο ηγέτης της FETO, ότι μπορεί να πέθανε και ότι το άτομο που τον δηλητηρίασε σκοτώθηκε». 

 

Haberler

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr