Ισραήλ: Απαγόρευση της κυκλοφορίας στρατιωτών με τα πόδια μέσα στην πόλη

 


Δεκέμβριος 23, 2021. Ελλάδα.

Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις- IDF απαγορεύουν στους στρατιώτες να περπατούν με τα πόδια - σε μια κεντρική πόλη του Ισραήλ.

 Οι οδηγίες ασφαλείας για τους στρατιώτες στη στρατιωτική βάση Ραβινά κοντά στη Ράμλα απαγορεύουν στους στρατιώτες να περπατούν στην πόλη με φόβο για την ασφάλειά τους – όπως αναφέρει σήμερα- Πέμπτη το ισραηλινό κανάλι N12.

 Οι μετακινήσεις πεζή στην πόλη Ράμλα επιτρέπεται μόνο εντός του Κεντρικού Σταθμού των Λεωφορείων ή με τη δημόσια συγκοινωνία. 

Η πινακίδα που βρίσκεται μπροστά στο στρατόπεδο γράφει χαρακτηριστικά:

 «Η κυκλοφορία από και προς τη βάση θα γίνεται μόνο με οχήματα ή λεωφορεία».

Το μέλος του ακροδεξιού κόμματος «Θρησκευτικός Σιωνισμός» απηύθυνε ερώτηση στον υπουργό Άμυνας Μπένι Γκαντς:

«Οι IDF χάνουν επίσημα τη διακυβέρνηση και βλάπτουν την αποτροπή και το ηθικό των στρατιωτών. Αντί οι ταραχοποιοί να φοβούνται να περπατήσουν στο δρόμο, οι IDF βάζουν μια πινακίδα που προειδοποιεί τους στρατιώτες να μην μετακινούνται ελεύθερα. Εάν στην καρδιά του κράτους του Ισραήλ οι στρατιώτες δεν μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα, οι πολίτες θα πρέπει να φοβούνται. Είναι κρίμα να υπάρχει υπουργός Άμυνας στο κράτος του Ισραήλ που, αντί να παρέχει ασφάλεια, κάνει το αντίθετο».

Ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού διέψευσε  τις πληροφορίες για απαγόρευση της κυκλοφορίας των στρατιωτών μέσα στην πόλη και μίλησε για παραπλάνηση.

Mako.co.il

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr