«Η Ελλάδα απενεργοποίησε τα ηχητικά όπλα ενώ περνούσαν μέλη της FETÖ»- τούρκικο δημοσίευμα


Ιανουάριος 4, 2022. Ελλάδα.

«Η Ελλάδα απενεργοποίησε τα εκκωφαντικά ηχητικά όπλα που χρησιμοποιήθηκαν κατά των μεταναστών που προσπαθούσαν να περάσουν τα ελληνικά σύνορα, κατά τη διέλευση μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης Φετουλάχ (FETÖ), αφού ενημερώθηκε εκ των προτέρων», γράφει η τουρκική Internet Haber επικαλούμενη την Γενί Σαφάκ.

Ο Ιλχάν Ταχσίν, εκδότης της τουρκόφωνης εφημερίδας Birlik στη Ροδόπη,  είπε ότι χρησιμοποιήθηκαν εκκωφαντικά ηχητικά όπλα στα τουρκικά σύνορα.

Ο Ταχσίν είπε: «Αυτές οι συσκευές μπορούν να εκπέμπουν ηχητικά κύματα βάθους έως και 3 χιλιομέτρων προς την τουρκική πλευρά. Όταν χρησιμοποιήθηκαν αυτά τα όπλα, δεν υπήρχε πρόβλημα από την ελληνική πλευρά, επομένως ο στόχος εδώ είναι η τουρκική πλευρά. Αρχίζουν να χρησιμοποιούν αυτό ως όπλο μόλις υπάρξει κίνηση στα σύνορα».

Ο Ταχσίν είπε ότι το ίδιο σύστημα απενεργοποιήθηκε κατά τη μετάβαση των μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης Φετουλάχ (FETÖ).

Υπενθυμίζοντας ότι τα μέλη της FETO ενημέρωσαν το κέντρο στην πόλη Φέρες, ο Ταχσίν είπε: «Μετά από αυτές τις πληροφορίες, οι FETÖ-ιστές, πέρασαν εύκολα από τον Έβρο και ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα.

 Αφού ολοκληρωθούν οι διαδικασίες στις Φέρες, θα πάνε στην Αθήνα από το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης ή οδικώς.

 «Ήταν γνωστό εκ των προτέρων πόσα άτομα θα έρθουν στην Ελλάδα. Γιατί εφαρμόζεται διπλά μέτρα και μέτρα μεταξύ των ανθρώπων, γιατί επιτρέπονται τα μέλη της FETÖ; Η Ελλάδα, μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) κάνει διακρίσεις κατά των ανθρώπων», είπε ο δημοσιογράφος Ταχσίν που έχει την ελληνική υπηκοότητα.

 

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr