Ο Πούτιν καλεί σε πραξικόπημα τον ουκρανικό στρατό


Φεβρουάριος 25, 2022. Ελλάδα.

Οι έντονες επιθέσεις της Ρωσίας συνεχίζονται τη δεύτερη μέρα εναντίον της Ουκρανίας. Οι εκρήξεις ακούγονται η μία μετά τη άλλη μετά τις 4.20 τοπική ώρα στο Κίεβο, την πρωτεύουσα της Ουκρανίας, σημειώνει τούρκικο δημοσίευμα.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, ανέφερε στα κοινωνικά δίκτυα, ότι θα παραμείνει μέχρι το τέλος στην πρωτεύουσα της χώρας.


Ο Πούτιν κάλεσε σε πραξικόπημα τον ουκρανικό στρατό


Ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν κάλεσε τον ουκρανικό στρατό να καταλάβει την εξουσία στη χώρα του, μια ημέρα αφότου επιτέθηκε στην Ουκρανία.

Μιλώντας στη συνεδρίαση του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, ο Πούτιν είπε:

«Κάνω για άλλη μια φορά έκκληση στο στρατιωτικό προσωπικό των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων: μην επιτρέψετε στους νεοναζί και τους Ουκρανούς ριζοσπάστες εθνικιστές να χρησιμοποιούν τα παιδιά, τις συζύγους και τους ηλικιωμένους σας ως ανθρώπινες ασπίδες. Πάρτε την εξουσία στα χέρια σας. Έτσι, είναι ευκολότερο για εμάς να καταλήξουμε σε συμφωνία», είπε.

Ο Πούτιν πρόσθεσε ότι οι Ρώσοι στρατιώτες στην Ουκρανία έδρασαν «τολμηρά, επαγγελματικά και ηρωικά», σε μια προσπάθεια διαχωρισμού του στρατού από την πολιτική ηγεσία της χώρας, όπως σημειώνεται.

ntv.com.tr

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr