«Πολλοί Βούλγαροι εντάχθηκαν στην ξένη λεγεώνα στην Ουκρανία»


Μάρτιος 22, 2022. Ελλάδα.

Σόφια.

Υπάρχουν ήδη αρκετοί Βούλγαροι στη λεγεώνα των ξένων στην Ουκρανία, αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από την  πρώτη του ανάρτηση στο Facebook – Ιβάν Κάλτσεφ, γράφει η βουλγαρική Dnes.dir.bg.

Μάλιστα, αναφέρει τι έχει διακοινώσει στο κοινωνικό δίκτυο:

«Εδώ ο καιρός άλλαξε ακριβώς σύμφωνα με το ημερολόγιο και μέσα σε μια μέρα φύτρωσαν νέοι πράσινοι μίσχοι ανάμεσα στα ξερά χόρτα.

Όλοι οι λεγεωνάριοι είναι ζωντανοί και καλά, και όπως έχω ήδη γράψει - στη μονάδα μας μαζευτήκαμε αρκετοί Βούλγαροι. Είδαμε και άλλους που δεν είναι μαζί μας.

Μέχρι στιγμής δεν είχα πολύ χρόνο να γράψω και να βγάλω φωτογραφίες, αλλά στο μέλλον θα προσπαθήσω να γράφω πιο συχνά. Φυσικά, δεν μπορώ να δημοσιεύσω οτιδήποτε μπορεί να συνδέεται με τοποθεσία, ονόματα, αριθμούς ή πληροφορίες τακτικής.

Μπορεί να μην είναι προφανές για εσάς, αλλά δεν το δημοσιεύω προσωπικά στη σελίδα μου, το έχω αφήσει σε άλλο άτομο να το διαχειριστεί. Κατά συνέπεια, το βουλγαρικό μου τηλέφωνο παρέμεινε στη Βουλγαρία, είμαι εδώ με τοπικό και δεν συνδέομαι στο προσωπικό μου προφίλ στο Facebook. Όποιος θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου - θα το βρει μέσω οποιουδήποτε κοινού μας φίλου», έγραψε μεταξύ άλλων ο Ιβάν Κάλτσεφ.

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr