Αμερικανός ηθοποιός καλεί τους δισεκατομμυριούχους να αγοράσουν για την Ουκρανία μαχητικά αεροσκάφη


Ο Σον Πεν (α) πιστεύει ότι με 12 μαχητικά αεροσκάφη στην Ουκρανία θα τελειώσει ο πόλεμος με τη Ρωσία...

Απρίλιος 2, 2022. Ελλάδα.

Καθώς βαδίζουμε προς στις σαράντα ημέρες της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, Αμερικανός ηθοποιός  καλεί τους δισεκατομμυριούχους να συνδράμουν για την ελευθερία της Ουκρανίας.

Συγκεκριμένα, ο διάσημος σταρ του Χόλιγουντ,  Σον Πεν [Sean Penn] απευθύνθηκε στους πλουτοκράτες – δισεκατομμυριούχους λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «με μόνο 500 εκατομμύρια δολάρια, ο πόλεμος στην Ουκρανία θα μπορούσε να τελειώσει».

 Ο 62χρονος αστέρας του κινηματογράφου που πρωταγωνίστησε σε πολλές ταινίες όπως το «My Name is Sam» και το «All the King's Men», ζήτησε την άμεση εκπαίδευση Ουκρανών αεροπόρων (μέσα σε 3 εβδομάδες) με 2 μοίρες F-15 ή 16 (12 αεροσκάφη με καλύτερη τεχνολογία από τα ρωσικά Mig ή SU) θα κοστίσουν στους αγοραστές του ιδιωτικού τομέα περίπου 300 εκατομμύρια δολάρια»,  όπως είπε.

Ο Σον Πεν ισχυρίστηκε ότι εάν προστεθούν 200 εκατομμύρια δολάρια για την αντιπυραυλική άμυνα πέρα ​​από 300 εκατομμύρια δολάρια, ο πόλεμος θα μπορούσε να τερματιστεί με συνολικά 500 εκατομμύρια δολάρια.

«Ένας δισεκατομμυριούχος θα μπορούσε να τερματίσει αυτόν τον πόλεμο στην Ουκρανία», είπε ο Πεν στη δήλωσή του, όπως γράφει η τουρκική yenisafak.com.

 

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr