Ο Βούλγαρος επιχειρηματίας που αγόρασε τη βίλα του πρώην βασιλιά της Ελλάδας


Απρίλιος 29, 2022. Ελλάδα.

Σόφια.

Ο Βούλγαρος επιχειρηματίας Σπας Ρούσεφ είναι ο νέος ιδιοκτήτης της πολυτελούς βίλας του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου στο Πόρτο Χέλι, πληρώνοντας πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή της , αναφέρει η εφημερίδα «Trud».

Ο Σπας Ρούσεφ, 68χρονος Βούλγαρος, θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους επενδυτές στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και πρόεδρος της «Viva Corporate Bulgaria», με έδρα τη Σόφια και γραφεία στο Λονδίνο, όπου διαμένει με την οικογένειά του.

Η απόφαση του Ρούσεφ να επενδύσει στο Πόρτο Χέλι αγοράζοντας το κτήμα του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου στον Άγιο Αιμιλιανό δεν είναι καθόλου τυχαία.

Μια ματιά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αρκεί για να καταλάβεις την αγάπη του για την Αργολίδα που επισκέπτεται τακτικά τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα, για πολλά χρόνια ο Ρούσεφ διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την οικογένεια του πρώην βασιλιά και πιο συγκεκριμένα με τους δύο μεγαλύτερους γιους του Παύλο και Νικόλαο.

 Τον Σεπτέμβριο του 2016, ο Παύλος παρευρέθηκε στα γενέθλια της αγαπημένης συζύγου του Ρούσεφ - Ντιλιάνα, στο περίφημο «Λουλού» στο Λονδίνο.

Ταξίδεψαν όλοι μαζί στις Σπέτσες και την Ύδρα, μέχρι που ο 68χρονος επιχειρηματίας εξέφρασε την επιθυμία να αποκτήσει τον δικό του επίγειο παράδεισο στην Ελλάδα.

Τη συμφωνία μεταξύ πωλητή και αγοραστή φέρεται να ανέλαβε μεγάλη λογιστική εταιρεία στην επίλεκτη συνοικία Κολωνακίου της Αθήνας, η οποία δίνει το πράσινο φως στον πρώην βασιλιά να προχωρήσει στην πώληση.

Έτσι, εδώ και λίγο καιρό άλλαξε χέρια η πολυτελής κατοικία με ιδιωτική παραλία, πισίνα 30 μέτρων, 12 υπνοδωμάτια, σιντριβάνια και πλακάκια που αγοράστηκε απευθείας από το Μαρόκο.

Το Σαββατοκύριακο, ο νέος ιδιοκτήτης έκανε τις πρώτες αλλαγές που ήθελε να κάνει.

Όλη την περασμένη εβδομάδα ο Ρούσεφ βρέθηκε στον Άγιο Αιμιλιανό για να ξεκαθαρίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με τη μικρή ανακαίνιση, καθώς και τη διακόσμηση της βίλας.

 Ενδιαφερόταν περισσότερο να τοποθετήσει έργα τέχνης από την προσωπική του συλλογή στα σαλόνια και τα υπνοδωμάτια. Τόσο αυτός όσο και η σύζυγός του είναι παθιασμένοι συλλέκτες βιβλίων και σύγχρονης τέχνης.

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr