Κούρδοι εναντίον Κούρδων στο βόρειο Ιράκ!


Μάιος 3, 2022. Ελλάδα.

Οι ένοπλες δυνάμεις Πεσμεργκά, της Περιφέρειας του Κουρδιστάν στο βόρειο Ιράκ,  κατάφεραν ένα ισχυρό πλήγμα στην  κουρδική αυτονομιστική οργάνωση PKK και κατάσχεσαν 200 κιλά TNT, το οποίο πιστεύεται ότι χρησιμοποιήθηκε σε βομβαρδιστική δράση με στόχο αμάχους και δυνάμεις Πεσμεργκά, γράφει τούρκικο δημοσίευμα.

Όπως σημειώνεται, τα εκρηκτικά υλικά κατασχέθηκαν στον δρόμο που συνδέει την πόλη  Κανίμασι, κοντά στην πόλη Ντουχόκ, με την πόλη Μπικόβα.

Η Αντιτρομοκρατική Μονάδα της Περιφέρειας του ιρακινού Κουρδιστάν, ανακοίνωσαν ότι τον περασμένο μήνα, η τρομοκρατική οργάνωση PKK εμπόδισε το επικίνδυνο σχέδιό της κατά της Περιφέρειας του Κουρδιστάν και δήλωσαν ότι κατασχέθηκαν εντός των συνόρων του Ντουχόκ, 1 τόνος εκρηκτικά PETN, 10 αντιαρματικοί πύραυλοι Konkurs, 23 μηχανές επιθετικών drone, 1.200 μάσκες αερίων και 375 ανταλλακτικά Καλάσνικοφ.

Η κυβέρνηση της Κουρδικής Περιφέρειας του βόρειου Ιράκ, φέρεται να συμφώνησε με τον τουρκικό στρατό στην καταδίωξη των Κούρδων αυτονομιστών του PKK.


haber7.com

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr