Ρωσία: Ο Λαβρόφ διέψευσε τις φήμες για την κακή υγεία του Πούτιν


Μάιος 30, 2022. Ελλάδα.

 

Μόσχα.

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ διέψευσε τις φήμες για την κακή κατάσταση της υγείας του Βλαντιμίρ Πούτιν. Τη δήλωση αυτή έκανε ζωντανά στο γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι  TF1.

Ο Λαβρόφ ανέφερε ότι ο Πούτιν εμφανίζεται δημόσια κάθε μέρα.

«Μπορείτε να τον παρακολουθήσετε στις οθόνες, να διαβάσετε και να ακούσετε τις ομιλίες του. Δεν νομίζω ότι οι λογικοί άνθρωποι μπορούν να δουν σε αυτό το άτομο σημάδια κάποιου είδους ασθένειας ή αδιαθεσίας», είπε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών.

Σύμφωνα με αυτόν,η διάδοση φημών θα παραμείνει στη συνείδηση ​​όσων το κάνουν παρά τις «καθημερινές ευκαιρίες για να βεβαιωθούν που και πώς φαίνεται».

Πριν από τη δήλωση αυτή, ο Πούτιν και ο Σέρβος πρόεδρος Αλεξάνταρ Βούτσιτς είχαν τηλεφωνική επικοινωνία. Συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα της τρέχουσας ατζέντας των διμερών σχέσεων, συμπεριλαμβανομένων των βημάτων για την επέκταση της αμοιβαία επωφελούς εμπορικής και οικονομικής συνεργασίας. Ειδικότερα, τα μέρη διευκρίνισαν ότι η Ρωσία σχεδιάζει να συνεχίσει να προμηθεύει φυσικό αέριο στη Σερβία χωρίς διακοπή.

Moskwa24

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr