Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Λιβύη, Πηγή ασφαλείας- Ξένοι τρομοκράτες εισβάλουν σε πόλεις στα δυτικά της χώρας


Μάιος 8, 2022. Ελλάδα.


Υπεύθυνη πηγή ασφαλείας αποκάλυψε την παρακολούθηση των κινήσεων τρομοκρατικών στοιχείων σε περιοχές και πόλεις της δυτικής περιοχής της Λιβύης.

Η πηγή ασφαλείας δήλωσε στο κανάλι «Al-Sa'a 24» ότι οι πιο επικίνδυνες κινήσεις τρομοκρατικών οργανώσεων λαμβάνουν χώρα στην πόλη Σαμπράθα στην περιοχή Ζαουίγια, στη δυτική Λιβύη, η οποία είναι μάρτυρας της εισροής ξένων μαχητών διαφορετικών εθνικοτήτων. Επιπλέον, έκαναν την εμφάνισή τους και αρχηγοί μαχητικών ομάδων.


Η πηγή ασφαλείας επεσήμανε ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών παρακολούθησαν την εισροή 3 ηγετών της Αλ Κάιντα που αφίχθηκαν από το Ιράν για να συντονίσουν μυστικές συναντήσεις για την αποκατάσταση της δραστηριότητας στη Λιβύη.

Η πηγή ασφαλείας τόνισε ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών επιβεβαιώνουν ότι ορισμένες πόλεις έχουν γίνει εύκολος στόχος της Αλ Κάιντα, οι οποίες είναι αδύναμες σε θέματα ασφάλειας ενώ η οργάνωση αυτή θεωρείται πιο ενεργή στις δυτικές περιοχές.

alsaaa24.com

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr