Η CIA δίνει οδηγίες στα ρωσικά πως να μεταβιβάζονται πληροφορίες στις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ


Μάιος 4, 2022. Ελλάδα.

Μόσχα.

Η ειδική υπηρεσία των ΗΠΑ σκοπεύει να εντείνει τις επαφές με Ρώσους προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση σε πληροφορίες που αναφέρονται στην Ουκρανία, γράφει ρωσικό δημοσίευμα.

Σύμφωνα με αυτό, η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ δημοσίευσε οδηγίες που απευθύνονται σε Ρώσους για το πώς μπορούν να διαβιβάσουν πληροφορίες στις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ.

 Τα μηνύματα της CIA δημοσιεύονται στα ρωσικά στα κοινωνικά δίκτυα, γράφει η Washington Post.

Η ειδική υπηρεσία λέει πώς να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης Tor στο Internet, το οποίο σας επιτρέπει να παραμένετε ανώνυμοι στο Διαδίκτυο, καθώς και σε εικονικά ιδιωτικά δίκτυα (VPN), προκειμένου να αντλήσει πληροφορίες από Ρώσους που δεν θέλουν να αναγνωριστούν στο διαδίκτυο.

Interfax

Προκειμένου, όμως, η CIA να έχει εγγυήσεις στις πληροφορίες ζητά από τον χρήστη που έδωσε τις πληροφορίες να αναφέρει το πλήρες όνομά του, τη χώρα από την οποία αντιστοιχεί, την επίσημη θέση του, καθώς και τη θέση πρόσβασης του σε πληροφορίες που ενδιαφέρουν τη διοίκηση.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα, με αυτόν τον τρόπο, οι ΗΠΑ σκοπεύουν να εντείνουν τη στρατολόγηση Ρώσων, ιδίως όσων «ανησυχούν» στην «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» στην Ουκρανία.

washingtonpost.com


Interfax, BFM.RU,washingtonpost.com

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr