Τουρκία: «Συνεχίζεται η διάλυση της τρομοκρατικής οργάνωσης PKK»


Ιούλιος 26, 2022. Ελλάδα.

 

Ως αποτέλεσμα των μελετών πειθούς (σημ.εξαπόλυσης προπαγάνδας) που πραγματοποιήθηκε από τη Γενική Διοίκηση Χωροφυλακής και τη Γενική Διεύθυνση Ασφαλείας υπό τον συντονισμό του Υπουργείου Εσωτερικών, ένα μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης, διέφυγε από το PKK παραδόθηκε στις δυνάμεις ασφαλείας, γράφει η τουρκική Sozcu.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εσωτερικών, ένα ακόμη μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης, πείστηκε από τις τουρκικές δυνάμεις να αποχωρήσει από την οργάνωση του PKK και παραδόθηκε στις δυνάμεις ασφαλείας.

Διαπιστώθηκε ότι το μέλος της οργάνωσης που παραδόθηκε εντάχθηκε στην τρομοκρατική οργάνωση το 2022 και ασκούσε δραστηριότητες στη Συρία. 

Οι τουρκικές αρχές εκτός από τις ένοπλες δυνάμεις, τη στρατοχωροφυλακή και τις μυστικές υπηρεσίες έχουν εξαπολύσει ισχυρή προπαγάνδα στα νέα μέλη της κουρδικής αυτονομιστικής οργάνωσης που ακόμη δεν έχουν εξοικειωθεί με το περιβάλλον της οργάνωσης.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι τουρκικές αρχές διατείνονται εδώ και πολλά χρόνια ότι «διαλύεται η τρομοκρατική οργάνωση των Κούρδων αυτονομιστών».

Όπως σημειώνεται, από την 1η Ιανουαρίου, ο αριθμός των μελών της οργάνωσης που παραδόθηκε ανέβηκε στα 62.

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr