Τουρκία: Απάντηση του Εθνικιστικού Κινήματος στον Guardian για τον «πολιτικό δεινόσαυρο» Μπαχτσελί

 


Αριστερά είναι ο ακραίος εθνικιστής Ντεβλέτ Μπαχτσελί και στα δεξιά ο Alaattin Çakıcı, ο διαβόητος μαφιόζος στην Τουρκία. Φωτογραφία: @alattincakici Λογαριασμός Twitter- The Guardian

Αύγουστος 31, 2022. Ελλάδα.

 

Σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στη βρετανική εφημερίδα «The Guardian», η αναφορά του προέδρου του Εθνικιστικού Κινήματος- MHP Ντεβλέτ Μπαχτσελί ως «ακραίου εθνικιστή και πολιτικού δεινόσαυρου» προκάλεσε μεγάλη αντίδραση, γράφει τουρκική Sozcu.

Ο Αντιπρόεδρος του MHP και Αναπληρωτής Κωνσταντινούπολης καθ. Δρ. Σεμίν Γιαλτσίν προέβη σε γραπτή δήλωση:

«Σε άρθρο στον αριστερό ‘The Guardian’ που δημοσιεύτηκε στην Αγγλία, περιλαμβάνονταν ύπουλες εκφράσεις που περιείχαν προσβολές κατά του Προέδρου μας, κ. Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

 Ο Guardian δεν έχει απλώς μια δημοσίευση που αντανακλά μια συγκεκριμένη πολιτική τάση. Είναι επίσης γνωστός για την προπαγάνδα των ιμπεριαλιστικών αγγλοσαξονικών πολιτικών.


Δείχνει ότι το κόμμα μας βρίσκεται στο σωστό δρόμο

 



«Παγκόσμιοι παράγοντες δεν μπόρεσαν να γονατίσουν την Τουρκία. Είναι σημαντικό ότι προσπάθησε να αναπληρώσει τις αποτυχίες τους με πολιτικές ύβρεις και αβάσιμες κατηγορίες.

Απεναντίας, η δημοσίευση άρθρων κατά του Προέδρου του MHP κ. Ντεβλέτ Μπαχτσελί στα ΜΜΕ των δυτικών χωρών αποτελεί ένδειξη ότι το κόμμα μας βρίσκεται στο σωστό δρόμο και ότι οι πολιτικές που ακολουθεί έχουν αποφέρει θετικά αποτελέσματα.

«Αυτό σημαίνει ότι το MHP έχει πετύχει τον στόχο όπως πάντα και έχει χαλάσει τους υπολογισμούς χωρών και παραγόντων που έχουν ιμπεριαλιστικές φιλοδοξίες για την Τουρκία.

Δηλαδή η δύναμη της εθνικής βούλησης. Καταφεύγοντας σε αντιδημοκρατικές μεθόδους, νίκησε τους κακούς που κατανάλωναν την εξουσία επιδιώκοντας την κυριαρχία, την εισβολή και την κηδεμονία.

 

Οι σχέσεις με τη Μαφία είναι γελοίες

 

 

«Είναι ευρέως γνωστό ότι η αγγλοσαξονική-αγγλοαμερικανική νοοτροπία προσπαθεί να κάνει πραξικόπημα στην Τουρκία, δωροδοκώντας και χρηματίζοντας τους αρχηγούς οργανώσεων του οργανωμένου εγκλήματος με πλαστά έγγραφα μέσω υπηρεσιών πληροφοριών όπως η CIA και η MI6.

Κι όμως, το μαφιόζικο στίγμα του εν λόγω οργάνου των ΜΜΕ φαίνεται γελοίο.

 Το Εθνικιστικό Κίνημα είναι υπερασπιστής του σωστού και της αλήθειας, είναι η ιδιαιτερότητα του λαού. Ο παράγοντας που κάνει το MHP ισχυρό είναι η διακεκριμένη θέση που έχει αποκτήσει στη συνείδηση ​​του τουρκικού έθνους.

 

Πίστη στον Αλαατίν Τσακιτζή

 

« Επιπλέον, ο κ. Ντεβλέτ Μπαχτσελί έχει διακριθεί ως πολιτικός ηγέτης που έχει όλα τα χαρακτηριστικά της έννοιας της πίστης σε όλη την πολιτική του ζωή. Η πίστη είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του τουρκικού έθνους και ένα από τα υψηλά χαρακτηριστικά που πρέπει να διατηρηθεί ζωντανό. Η πίστη είναι μια υπέρβαση, ύψιστο νόημα.

Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ να δυσφημιστεί το κόμμα μας κάνοντας αβάσιμους ισχυρισμούς όπως η προετοιμασία μιας αμνηστίας που βασίζεται στην πίστη και την εγγύτητα του Προέδρου μας στον Αλαατίν Τσακιτζή (Alaattin Çakıcı).

 

Τα λόμπι απορρόφησης χρημάτων

 

«Αγγλοσαξονική-αγγλοαμερικανική κουλτούρα. Είναι γνωστό από την πρόταση ότι δίνει βάρος στις διεθνείς πολιτικές που βασίζονται στην κυριαρχία και την κυριαρχία σε άλλες χώρες και έθνη.

Για το λόγο αυτό, υπάρχουν αυτά τα ΜΜΕ με επικεφαλής τις ΗΠΑ και την Αγγλία, διεθνείς οργανισμοί και λόμπι απορρόφησης χρημάτων σε αυτές τις χώρες.

  Εργάζονται σκληρά για να ανατρέψουν τη σημερινή νόμιμη κυβέρνηση στην Τουρκία.

 

Η τουρκική κυβέρνηση θορύβησε τη διεθνή σκηνή

 

« Καθώς ο Ιούνιος του 2023 πλησιάζει στην εκλογική περιοχή, οι προσπάθειες για κάμψη της εθνικής βούλησης πίσω από τη Λαϊκή Συμμαχία, η οποία ιδρύθηκε από το Κόμμα AK και το MHP στην Τουρκία, θα επιταχυνθούν στο MHP με επικεφαλής τον κ. Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Στη διεθνή σκηνή, τρόμαξε τα μουλάρια που κουβαλούσαν το αποικιακό βάρος και κυνήγησε τους πολιτικούς ελέφαντες στις δικές τους σαβάνες.

Είμαστε έτοιμοι για άθλιες επιθέσεις

«Θα πρέπει να είναι γνωστό ότι τόσο η Λαϊκή Συμμαχία όσο και το MHP είναι προετοιμασμένα για άθλιες επιθέσεις με στόχο τη βούληση του έθνους και την ακεραιότητα της Τουρκίας.

Το MHP, το οποίο αντιπροσωπεύει την κοινή συνείδηση, είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο στα ύπουλα σχέδια των παγκόσμιων παραγόντων.

Η συνεπής και αδιάλλακτη στάση του MHP δεν θα αλλάξει ποτέ.Θα συνεχίσουμε με αποφασιστικότητα να εξουδετερώνουμε αυτούς που γράφουν σκοτεινά σενάρια κατά της Τουρκίας και προσπαθούν να τα εφαρμόσουν, όσους προσπαθούν να παραβιάσουν τις εθνικές μας αξίες και όσους επιδοκιμάζουν να λένε ψέματα και να συκοφαντούν, αναφέρει η ανακοίνωση του Κόμματος του Εθνικιστικού Κινήματος της Τουρκίας.

sozcu.com.tr

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr