Συρία: Ο τουρκικός στρατός βομβαρδίσει χωριά στο βόρειο Χαλέπι


Σεπτέμβριος 26, 2022. Ελλάδα.

Ο τουρκικός στρατός που σταθμεύει στη βάση  Τελ Μαλντ στην περιοχή της κατεχόμενης πόλης Μαρέα στόχευσαν σήμερα, Δευτέρα, την περιοχή του χωριού Σεΐχ Ίσσα στην περιοχή αλ Σάχμπα με αρκετές οβίδες πυραύλων και πυροβολικού, προκαλώντας μόνο υλικές ζημιές, προφανώς για εκφοβισμό των κατοίκων.

Σήμερα το απόγευμα, εξάλλου, οι τουρκικές δυνάμεις, που σταθμεύουν στην κατεχόμενη βάση Τζελμπούρ, στόχευσαν με βλήματα πυροβολικού το χωριό Αμπίν στην περιοχή Σεράβα και δεν ελήφθησαν πληροφορίες για θύματα ή υλικές ζημιές, αναφέρει η Afrin Post.

Εν τω μεταξύ, ο στρατός του συριακού καθεστώτος απάντησε βομβαρδίζοντας την περιοχή του Τουρκικού Νοσοκομείου στην πόλη Μαρέα, με τρεις οβίδες πυροβολικού και οι ζημιές περιορίστηκαν μόνο σε υλικές.

Από την άλλη πλευρά, σποραδικές συγκρούσεις ξέσπασαν σήμερα το πρωί μεταξύ του συριακού καθεστώτος στρατού και της υποστηριζόμενης από την Τουρκία πολιτοφυλακής «Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο» στον άξονα του χωριού Καμπασίν στην περιοχή Σεράβα της κατεχόμενης υπαίθρου του Αφρίν, χωρίς πληροφορίες για θύματα μεταξύ των δύο πλευρών.

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr