Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Κούρδοι: «Ντροπή της Τουρκίας για τον πολιτισμό»- Έλληνας υπουργός

 


Οκτώβριος 16, 2022. Ελλάδα.

Ο Έλληνας υπουργός Μετανάστευσης δήλωσε ότι η συμπεριφορά της Τουρκίας απέναντι στους 92 μετανάστες που διασώθηκαν στα σύνορα είναι ντροπή για τον πολιτισμό, γράφει η κουρδική Rojava News.

Ο Νότης Mηταράκης είπε ότι αναμένει από την Τουρκία να ερευνήσει το περιστατικό και τελικά να εξασφαλίσει τα σύνορά της με την Ευρωπαϊκή Ένωση.


«Επειδή δεν βρήκατε παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά της Τουρκίας, θέλετε να κατηγορήσετε την Τουρκία για τις φρικαλεότητες σας», έγραψε στο Twitter ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Ισμαήλ Τσατακλί.

«Αντί για απάτη και παρέμβαση, θα πρέπει να σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα και να είναι λίγο πολιτισμένοι», είπε.

Οι ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας εντόπισαν χθες 92 γυμνούς μετανάστες στα ελληνοτουρκικά σύνορα κοντά στον ποταμό Έβρο, σημειώνει το δημοσίευμα.


İsmail ÇATAKLI
@ismailcatakli
Türkiye ile ilgili tek bir insan hakları ihlali bulamadığınız için kendi yaptığınız zulmün fotoğrafını Türkiye yapmış gibi göstermeye çalışıyorsunuz! Manipülasyonlara, sahtekarlığa ayıracağınız vakti insan haklarına uymaya harcayın! Hadi, zor değil; biraz medeni olun! twitter.com/nmitarakis/sta…


The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr