Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ κατασκοπεύουν τις ρωσικές κινήσεις και ενημερώνουν τους Ουκρανούς


Οκτώβριος 4, 2022. Ελλάδα.

Το γερμανικό μέσο «Spiegel» δημοσίευσε, επικαλούμενο έναν ειδικό στον τομέα της κατασκοπείας και πληροφοριών, τον Γκρεγκ Όστιν, ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες παρακολουθούν τις κινήσεις και τις τοποθεσίες του ρωσικού στρατού (δορυφορικά) και διαβιβάζουν αυτές τις πληροφορίες στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με τον ειδικό, οι Ηνωμένες Πολιτείες αποφεύγουν την άμεση στρατιωτική επέμβαση στη σύγκρουση, αλλά ‘βομβαρδίζουν’ το Κίεβο με πληροφορίες.

Ο Γκρεγκ Όστιν είπε: «Είμαι σίγουρος ότι μοιράζονται πολλές πληροφορίες. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες παρακολουθούν και τις ρωσικές ιστοσελίδες. Με μεγάλη λεπτομέρεια αυτά τα δεδομένα διαβιβάζονται τακτικά στην Ουκρανία».

Επιβεβαίωσε επίσης ότι τα κράτη της Βαλτικής καθώς η Πολωνία και η Βρετανία παρέχουν επίσης απόρρητες πληροφορίες στο Κίεβο, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό ότι και γερμανική υπηρεσία πληροφοριών ενημερώνει, για τις στρατιωτικές κινήσεις της Ρωσίας, τον ουκρανικό στρατό.

defense-arab.com

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr