Λιβύη: Ο Ανώτατος Διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων υποδέχεται τον Γάλλο πρέσβη και τον στρατιωτικό ακόλουθο


Νοέμβριος 17, 2022. Ελλάδα.


Ο Γενικός Διοικητής των Αραβικών Ενόπλων Δυνάμεων της Λιβύης, Στρατάρχης Χαλίφα Χαφτάρ, δέχθηκε τον Γάλλο πρεσβευτή στη Λιβύη, Μουσταφά Μαχαράτζ, και τον Γάλλο στρατιωτικό ακόλουθο.

Η επίσημη σελίδα της Γενικής Διοίκησης των Ενόπλων Δυνάμεων, στο Facebook, δημοσίευσε την Τετάρτη φωτογραφίες του Στρατάρχη κατά την υποδοχή των δύο Γάλλων αξιωματούχων στο γραφείο του στο αρχηγείο της Γενικής Διοίκησης, στη Βεγγάζη.

Σχολίασε λέγοντας: «Μέρος της συνάντησης του Γενικού Διοικητή των Αραβικών Ενόπλων Δυνάμεων της Λιβύης, Στρατάρχη Επιτελείου Πολέμου, «Χαλίφα Αμπού Αλ-Κασίμ Χαφτάρ» στο γραφείο του στην έδρα της Γενικής Διοίκησης – Βεγγάζη. Ο Γάλλος πρέσβης στη Λιβύη κ. Μουσταφά Μαχαράτζ και ο Γάλλος στρατιωτικός ακόλουθος.

Ο Γάλλος πρέσβης έφτασε στην πόλη της Βεγγάζης νωρίτερα σήμερα, προερχόμενος από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Σύμβουλο Ακίλα Σάλεχ, στην κατοικία του, μετά τη συμμετοχή του στη γιορτή της Ημέρας των Βετεράνων. με τους πρέσβεις της Γερμανίας και της Βρετανίας στο Τομπρούκ.

Al Watan

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr