Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Τσίπρας σε Ζάεφ: «Είμαστε έτοιμοι για συνεργασία με τη νέα κυβέρνηση»
“Τσίπρας: Είμαστε έτοιμοι για στενή συνεργασία με τη νέα κυβέρνηση”

Ιούνιος 22, 2017. 21:53

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας, συνεχάρη, σήμερα, τον πρωθυπουργό των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, με την ευκαιρία της ανάληψης της πρωθυπουργίας.
«Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων σας ως πρωθυπουργού, εκφράζω τα συγχαρητήριά μου και τις καλύτερες ευχές για επιτυχία. Η Ελλάδα παραμένει προσηλωμένη στην προώθηση της σταθερότητας, της ασφάλειας και της συνεργασίας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Με βάση αυτό, η κυβέρνησή μου είναι έτοιμη να συνεργασθεί στενά με τη δική σας για να ενισχυθούν οι διμερείς σχέσεις και η συνεργασία μας, μεταξύ άλλων, και μέσω των συνεχιζόμενων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης», έγραψε στο σημείωμά του ο Τσίπρας.Ο Έλληνας πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι πιστεύει η κυβέρνηση Ζάεφ θα επιδείξει πολιτική βούληση να εργασθεί για να προωθηθεί η θετική ατζέντα στις διμερείς σχέσεις, αφήνοντας πίσω, τους αναχρονισμούς του παρελθόντος, έχοντας ως επίκεντρο το μέλλον των χωρών μας και της περιοχής.«Ανυπομονώ να συνεργασθώ στενά μαζί σας, αγαπητέ συνάδελφε», αναφέρει χαρακτηριστικά το σημείωμα του Τσίπρα στον Ζάεφ.
(mkd.mk)--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr