Η Τουρκία κατέρριψε ρωσικό αεροσκάφος στα σύνορα με τη Συρία (βίντεο)

Αύγουστος 18, 2020. 22:24

Τουρκικά στρατιωτικά και συριακά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένα άγνωστο ρωσικό στρατιωτικό αεροσκάφος καταρρίφθηκε από τουρκικά συστήματα αεροπορικής άμυνας περίπου στις 19:00 ώρα Μόσχας, στα σύνορα της Συρίας και της Τουρκίας. 

 

Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, πρόκειται για κάποιο είδος μεγάλου drone, ωστόσο, αρκετές πηγές λένε ότι μπορεί να πρόκειται για ένα μαχητικό αεροσκάφος, καθώς αυτή η περιοχή βομβαρδίστηκε ενεργά από ρωσικό Su-24 πριν από λίγες ώρες.

Στα πλαίσια βίντεο που παρουσιάζονται, μπορείτε να δείτε ότι πραγματικά δεν μιλάμε για ένα συνηθισμένο μη επανδρωμένο εναέριο όχημα - αν κρίνουμε από το μέγεθός του, είναι πιθανότατα είτε ένα αναγνωριστικό αεροσκάφος είτε ένα αεροσκάφος επίθεσης είτε ένα αεροσκάφος, ωστόσο, δεν υπάρχουν επίσημες δηλώσεις σχετικά με αυτό από τη Ρωσία ακόμη ...

  Αρκετές πηγές αναφέρουν ταυτόχρονα, ότι πρόκειται για drone το οποίο  παραβίασε τον τουρκικό εναέριο χώρο,  και η κατάρριψη έγινε λόγω της επιφυλακής των ηλεκτρονικών συστημάτων πολέμου των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, αλλά αυτά τα δεδομένα δεν έχουν ακόμη σχολιαστεί από το τουρκικό υπουργείο άμυνας.

Η Ρωσία δεν έχει σχολιάσει ακόμη τις πληροφορίες που έχουν εμφανιστεί στο διαδίκτυο.

Είναι γνωστό ότι σήμερα παρατηρήθηκαν μόνο βομβαρδιστικά Su-24 σε αυτήν την περιοχή, τα οποία επιτέθηκαν σε τζιχαντιστές παρά τις διαμαρτυρίες από την Άγκυρα – τα μαχητικά χρησιμοποίησαν τον οπλισμό τους  πετώντας  στη ζώνη αποκλιμάκωσης.

 



Avia.pro

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

 

Τουρκία, Ρωσία, κατάρριψη αεροσκάφους,