Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Σιίρτ: Σφοδρές συγκρούσεις PKK- τουρκικού στρατού


Απρίλιος 9, 2021. 21:48. Ελλάδα.


Σιίρτ- Τουρκία.


Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης «Celal ÖZCAN», του τουρκικού στρατού, στην επαρχία Σιίρτ, στην ανατολική Τουρκία,  ξέσπασαν σφοδρές συγκρούσεις με αντάρτες του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος- PKK.

Η Διοίκηση της Σιίρτ ανακοίνωσε ότι ένα ειδικό λοχίας μαρτύρησε κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων στην περιοχή Ερούχ. Πρόκειται για άνδρα της τουρκικής στρατοχωροφυλακής.

Σύμφωνα με τη δήλωση του διοικητή της Σιίρτ:

* Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης «Celal ÖZCAN», πραγματοποιήθηκε σφοδρή σύγκρουση με τα μέλη της αυτονομιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης. Κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης που ξέσπασε, τραυματίστηκε ένας (1) ειδικός λοχίας από τη διοίκηση χωροφυλακής Siirt.

* Ο τραυματισμένος στρατιώτης μας στάλθηκε στο Νοσοκομείο Εκπαίδευσης και Έρευνας του Σιίρτ με ελικόπτερο και μαρτύρησε παρά όλες τις επεμβάσεις.

* Οι επιχειρήσεις που ξεκίνησαν για την εξουδετέρωση των μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης στην περιοχή συνεχίζονται με αποφασιστικότητα.

Sözcü

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr