Τομπρούκ: Ένα εκατομμύριο βαρέλια αργού πετρελαίου μεταφέρονται στην Κίνα


Λιβύη- Τομπρούκ.


Επίσημη πηγή στο λιμάνι Hariga στο Τομπρούκ ενημέρωσε ότι το πετρελαιοφόρο «Energy Triumpth» έχει αποπλεύσει από το λιμάνι.

Σήμερα, Κυριακή, με ένα εκατομμύριο βαρέλια αργού πετρελαίου που έλαβε από τα κοιτάσματα Masala και Sarir έχει βάλει πορεία προς την Κίνα.

Η πηγή πρόσθεσε, σε δήλωση στο Akhbar Libya 24, ότι η ημερήσια παραγωγή που λαμβανόταν ανήλθε σε ένα τέταρτο του ενός εκατομμυρίου βαρελιών αργού πετρελαίου.

Η πηγή ανέφερε ότι η παραγωγή σήμερα είναι η υψηλότερη φέτος, η οποία φτάνει στο λιμάνι από τα κοιτάσματα Masala και Sarir μέσω ενός αγωγού μήκους 513 χιλιομέτρων και διαμέτρου 34 ιντσών.

Η πηγή ανέφερε ότι οι ναυτιλιακές και εξαγωγικές εργασίες πραγματοποιούνται σύμφωνα με τα προληπτικά μέτρα για την καταπολέμηση της επιδημίας του κορωνοϊού.

Επίσης, η προστασία του περιβάλλοντος από τη ρύπανση είναι μία από τις προτεραιότητες της εταιρείας ‘Al Khaleej’ και χάρη στους εργαζόμενους στο χώρο δεν καταγράφηκε καμία περίπτωση περιβαλλοντικής ρύπανσης.

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr