Αλβανία: Ο Μπασά προειδοποίησε για νέους πολιτικούς «non grata» από τις ΗΠΑ

Ο Μπασά (δ) προειδοποίησε ότι μετά τον Μπερίσα(κέντρο) και οι άλλες δύο πλευρές του τριγώνου θα κηρυχθούν "non grata"  από τις ΗΠΑ

Δεκέμβριος 13, 2021. Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο αρχηγός του Δημοκρατικού Κόμματος, Λουλζίμ Μπάσα δήλωσε ότι οι άλλες δύο πλευρές του τριγώνου των Βερμούδων θα έχουν τη μοίρα του Σαλί Μπερίσα, τονίζοντας ότι ανταγωνίζονται μεταξύ τους.

Αναφερόμενος στη Συνέλευση του κόμματος κατά το Σαββατοκύριακο τόνισε:

«Στις 18 Δεκεμβρίου οι Δημοκρατικοί ενώνονται. Οι άλλες δύο πλευρές του τριγώνου των Βερμούδων συναγωνίζονται με επιτυχία τον Σαλί Μπερίσα για να κηρυχθούν «non grata». Από όσο ξέρω, την  ίδια τύχη θα έχουν και οι άλλες δύο πλευρές του τριγώνου των Βερμούδων. Θυμάστε εκείνες τις διαφημιστικές πινακίδες με τον Σαλί Μπερίσα και τον Ιλίρ Μέτα; Γιατί αυτοί κρατούν ο ένας τον άλλο.

Έχουν ανταγωνισμό μεταξύ τους. Ίσως θα είναι και κάποιος άλλος μπροστά non grata. Είμαι πεπεισμένος ότι ο χρόνος θα είναι το καλύτερο φάρμακο για τις άλλες δύο πλευρές. Μέχρι στιγμής στην «pole position non grata» είναι ο Μπερίσα. Αυτή είναι η αρχή και όχι το τέλος», είπε ο Μπάσα. 

ballkani.info

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr