Οι ΗΠΑ δωρίζουν εξοπλισμό 110 χιλιάδων δολαρίων για τις αλβανικές φυλακές


Φεβρουάριος 11, 2022. Ελλάδα.

Τίρανα.

 

Η Πρεσβεία των ΗΠΑ δώρισε στην Αλβανική Διεύθυνση Φυλακών εξοπλισμό αξίας 110.000 δολαρίων που θα χρησιμεύσει για την ασφάλεια και την επικοινωνία στη σωφρονιστική υπηρεσία της χώρας.

Σε ανάρτησή της στον επίσημο ιστότοπο, η πρεσβεία ανακοινώνει ότι ο εξοπλισμός παραδόθηκε στον επικεφαλής της Διεύθυνσης Φυλακών  Αντμίρ Αμπρίγια από τον Διευθυντή Διεθνών Ναρκωτικών και Επιβολής του Νόμου Μπεν Ρόκγουελ.

«Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης υποστήριξης της Πρεσβείας των ΗΠΑ για τη μεταρρύθμιση των φυλακών, ο Διευθυντής Διεθνών Ναρκωτικών και Επιβολής του Νόμου Μπεν Ρόκγουελ παρέδωσε αυτή την εβδομάδα εξοπλισμό ασφάλειας και επικοινωνιών αξίας 110.000 δολαρίων στον Γενικό Διευθυντή Φυλακών Αντμίρ Αμπρίγια για τη Σωφρονιστική Υπηρεσία της Αλβανίας.

«Η Πρεσβεία των ΗΠΑ θα συνεχίσει να βοηθά τη Γενική Διεύθυνση Φυλακών για τη βελτίωση της ασφάλειας των φυλακών και την ανάπτυξη ενός σύγχρονου, εύρυθμου σωφρονιστικού συστήματος που προστατεύει το κοινό και διασφαλίζει ένα ασφαλές, ανθρώπινο και αποτελεσματικό σωφρονιστικό σύστημα».

 

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr