Οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών αποκαλύπτουν την κατάσταση του Πούτιν


Μάρτιος 1, 2022. Ελλάδα.

Πηγές των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών λένε ότι υπάρχουν ισχυρές πληροφορίες ότι ο Πούτιν έχει δείξει «ασυνήθιστα ξεσπάσματα θυμού» προς τους ανθρώπους του στενού του κύκλου, μετά την κατάσταση της στρατιωτικής εκστρατείας, σημειώνει ισραηλινό δημοσίευμα.

Τέσσερις Αμερικανοί αξιωματούχοι είπαν ότι δεν υπάρχουν πληροφορίες που να λένε ότι ο Πούτιν ήταν ψυχικά ασταθής.

Σύμφωνα με τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είναι απογοητευμένος από τις στρατιωτικές του αποτυχίες στην Ουκρανία και ότι η απογοήτευσή του αυξάνεται και μπορεί να δει τον διπλασιασμό της βίας ως τη μόνη του επιλογή, είπαν Αμερικανοί αξιωματούχοι στο NBC News.

Ένα από τα βασικά ερωτήματα που απασχολούν τον κόσμο αυτές τις μέρες είναι τι περνάει από το μυαλό του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν που βγήκε μπροστά σε όλο τον κόσμο για μια εκστρατεία στην Ουκρανία. 

Στην αρχή φαινόταν ότι η εισβολή θα τελείωνε με γρήγορη νίκη, αλλά στο έδαφος η κατάσταση ήταν διαφορετική. Οι Ουκρανοί άρχισαν να αντεπιτίθενται και οι Ρώσοι άρχισαν να υφίστανται μεγάλες απώλειες και η πρόοδος σταμάτησε. Τώρα αποκαλύφθηκε ότι η αποτυχία διαταράσσει τη διακριτικότητα του δικτάτορα από τη Μόσχα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του NBC, αξιωματούχοι είπαν μάλιστα ότι οι ΗΠΑ διαθέτουν ισχυρές πληροφορίες ότι ο Πούτιν επέδειξε «ασυνήθιστες εκρήξεις θυμού» προς τους ανθρώπους του στενού κύκλου του, μετά την κατάσταση της στρατιωτικής εκστρατείας. Τέσσερις Αμερικανοί αξιωματούχοι είπαν ότι δεν υπήρχαν πληροφορίες που να λένε ότι ο Πούτιν ήταν ψυχικά ασταθής, αλλά τόνισε ότι επέδειξε διαφορετικό μοτίβο συμπεριφοράς από πριν.

Ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν είναι απογοητευμένος όπως δηλώνεται και σύμφωνα με τις πηγές πληροφοριών που παρακολουθούν τη συμπεριφορά του στρέφει ασυνήθιστες εκρήξεις θυμού προς άτομα του στενού του κύκλου σχετικά με την κατάσταση της στρατιωτικής εκστρατείας και την παγκόσμια καταδίκη των πράξεών του. 

«Είναι ασυνήθιστο», λένε, γιατί ο Πούτιν, ο ίδιος πρώην αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών, ξέρει πώς να ελέγχει τα συναισθήματά του γενικά. «Δεν είναι πια ο ίδιος ψυχρός δικτάτορας με καθαρά μάτια που ήταν το 2008», υποστηρίζουν.

 bhol.co.il

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr