Η Αλβανία έστειλε πυρομαχικά στις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας


Μάρτιος 2, 2022. Ελλάδα.

Ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα δήλωσε ότι ορισμένοι αναλυτές και πολιτικοί υπερασπίζονται την Ουκρανία για να επιτεθούν στην κυβέρνηση, καθώς σύμφωνα με αυτούς δεν έχει προσφέρει καμία συγκεκριμένη βοήθεια. 

Ο Ράμα, όμως, σε ανάρτησή του στο Twitter, γράφει ότι είναι η Αλβανία είναι από τις πρώτες χώρες που παρείχαν  βοήθεια στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με τεο Report TV η αλβανική κυβέρνηση προμήθευσε τον ουκρανικό στρατό με πυρομαχικά.

Ο υπουργός Άμυνας, Νίκο Πελέσι, προσθέτει ότι είναι περήφανοι για τη βοήθεια που παρείχαν στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, ως συμβολή στην προστασία της κυριαρχίας και της ελευθερίας. Σύμφωνα με τον Πελέσι, η Αλβανία είναι από τις πρώτες χώρες στον κόσμο με συγκεκριμένη συνεισφορά στην Ουκρανία.

«Είμαστε περήφανοι για τη βοήθεια που δώσαμε στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, ως συμβολή στην προστασία της κυριαρχίας και της ελευθερίας. Η Αλβανία είναι από τις πρώτες χώρες στον κόσμο με συγκεκριμένη συνεισφορά στην Ουκρανία», γράφει ο Πελέσι.

Shqiptarja

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr