«Η απίστευτη επιτυχία του φονικού drone του Ερντογάν»


Μάρτιος 13, 2022. Ελλάδα.

Ο τίτλος είναι από τη γερμανική εφημερίδα Bild που αναφέρεται στα επιθετικά drones Bayraktar που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη νίκη του Καραμπάχ,  που περιγράφεται από την Ουκρανία ως «όπλο της ελπίδας», σημειώνει τούρκικο δημοσίευμα που χαρακτηρίζει το γερμανικό δημοσίευμα ως ‘υποκρισία’.

Ενώ τα ρωσικά στρατεύματα που σταθμεύουν στο ανατολικό τμήμα της χώρας προελαύνουν προς την πρωτεύουσα, Κίεβο, οι Ουκρανοί στρατιώτες και ο άμαχος πληθυσμός συνεχίζουν την αντίστασή τους.

Σε αυτή τη διαδικασία, οι στρατιωτικές δυνάμεις της Ουκρανίας συνεχίζουν να παρεμβαίνουν στα ρωσικά στρατεύματα και στα συστήματα αεράμυνας με Bayraktar TB2.

Την ώρα που γίνονταν όλα αυτά τράβηξε την προσοχή ο τίτλος της γερμανικής εφημερίδας Bild, σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Η Bild χρησιμοποίησε τον τίτλο του «όπλου της ελπίδας» επαινώντας  το ένοπλο μη επανδρωμένο αεροσκάφος «Bayraktar TB2» που χρησιμοποιείται στον πόλεμο της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας.

Στην είδηση ​​ότι το υποτιθέμενο  «Bayraktar TB2» έδωσε ελπίδες στους Ουκρανούς, «το Μπαϊρακτάρ δίνει ελπίδα στους Ουκρανούς. Οι Ουκρανοί τραγουδούν ακόμη και τραγούδια για το Μπαϊρακτάρ, κοροϊδεύοντας τους Ρώσους εισβολείς», αναφέρει η Bild.

Σύμφωνα με το τούρκικο δημοσίευμα, η γερμανική εφημερίδα αναφέρει ότι το τουρκικό επιθετικό drone χρησιμοποιήθηκε για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας στη Συρία, τη Λιβύη και πρόσφατα στο Καραμπάχ από το Αζερμπαϊτζάν.

το γερμανικό δημοσίευμα

ensonhaber.com

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr