Η Microsoft σταμάτησε να πουλά αγαθά και υπηρεσίες στη Ρωσία


Μάρτιος 4, 2022. Ελλάδα.

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να πουλά τα προϊόντα της και να προσφέρει υπηρεσίες στη ρωσική αγορά. Αυτό αναφέρει το TASS .

«Σήμερα ανακοινώνουμε ότι αναστέλλουμε όλες τις νέες πωλήσεις προϊόντων και υπηρεσιών της Microsoft στη Ρωσία», δήλωσε ο Πρόεδρος της αμερικανικής εταιρείας Μπραντ Σμιθ. 

Ο κορυφαίος διευθυντής της εταιρείας διευκρίνισε ότι η απόφαση για προσωρινή διακοπή των εργασιών της εταιρείας στην περιοχή ελήφθη λόγω της κατάστασης στην Ουκρανία.

Ο Μπραντ Σμιθ σημείωσε επίσης ότι η εταιρεία συντονίζεται και συνεργάζεται στενά με τις κυβερνήσεις των ΗΠΑ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ηνωμένου Βασιλείου.

 «Ως εταιρεία, δεσμευόμαστε να διατηρούμε τους υπαλλήλους μας ασφαλείς στην Ουκρανία και είμαστε σε συνεχή επαφή μαζί τους για να προσφέρουμε υποστήριξη με πολλές μορφές», κατέληξε ο Σμιθ.

Στις αρχές Μαρτίου, η Apple εισήγαγε περιορισμούς για χρήστες από τη Ρωσία. 

Η εταιρεία έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα στην περιοχή, σταμάτησε να εξάγει προϊόντα και περιόρισε τη λειτουργία της υπηρεσίας πληρωμών Apple Pay.

lenta.ru

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr