Τρίτη 19 Απριλίου 2022

Δύο Τούρκοι διέφυγαν στην Ελλάδα με ανεμόπτερο- έπεσαν στη θάλασσα όταν τους τελείωσαν τα καύσιμαΑπρίλιος 19, 2022. Ελλάδα.

Δύο Τούρκοι απογειώθηκαν από τη Σμύρνη με ανεμόπτερο για να περάσουν στην Αθήνα, αλλά τους τελείωσε το καύσιμο, έπεσαν ανοιχτά της Καρύστου στην Εύβοια.

 Σε ανακοίνωση της ελληνικής ακτοφυλακής, αναφέρθηκε ότι δύο άνδρες, ηλικίας 31 και 32 ετών, πετούσαν για Αθήνα, αλλά τους τελείωσαν τα καύσιμα.

 Οι αξιωματούχοι είπαν ότι οι δύο άνδρες, φορώντας σωσίβια, κολύμπησαν στην παραλία με τη βοήθεια δυτών ψαράδων που είδαν το ατύχημα. 


Συνελήφθησαν

 

Τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης ανακοίνωσαν ότι τα δύο άτομα συνελήφθησαν με την κατηγορία της παράνομης εισόδου στη χώρα και ότι σχεδίαζαν να υποβάλουν αίτηση ασύλου.

 Αναφέρθηκε ότι τα άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και δήλωσαν καλά στην υγεία τους. Όπως δήλωσαν στις ελληνικές αρχές ήταν αστυνομικοί στην Τουρκία και ότι σχεδίαζαν να πάνε σε άλλες χώρες μέσω  της Αθήνας. 

gazeteduvar.com.tr

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr