Μετά τη σφαγή από τους Τούρκους στο Ζάχο: Με τσιμεντένια τείχη οχύρωσαν την τουρκική πρεσβεία στη Βαγδάτη

Με τεράστιες πλάκες σκυροδέματος έκλεισαν την τουρκική πρεσβεία στη Βαγδάτη από το φόβο επιθέσεων ιρακινών διαδηλωτών 


Ιούλιος 23, 2022. Ελλάδα.

Βαγδάτη- Ιράκ.

Σήμερα, Σάββατο, τοπικά μέσα ενημέρωσης δημοσιεύουν για την οχύρωση της τουρκικής πρεσβείας στην πρωτεύουσα του Ιράκ με μεγάλα τοιχώματα από σκυρόδεμα.

Σύμφωνα με την αραβική ιστοσελίδα ikbariya.com έχουν τοποθετηθεί υψηλά τείχη από σκυρόδεμα στην περιοχή της τουρκικής πρεσβείας προκειμένου να ενισχυθούν τα μέτρα ασφαλείας για την προστασία της τουρκικής διπλωματικής αποστολής, μετά την τουρκική σφαγή στο Ζάχο του βόρειου Ιράκ.

Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι τα υψηλά τείχη από σκυρόδεμα τοποθετήθηκαν από τον φόβο επιθέσεων διαδηλωτών κατά της τουρκικής διπλωματικής αντιπροσωπείας, έπειτα από τον βομβαρδισμό του τουρκικού στρατού στο θέρετρο Ζάχο στο βόρειο Ιράκ, όπου σκοτώθηκαν  τουλάχιστον εννέα γυναικόπαιδα και δεκάδες τραυματίστηκαν.

Σημειώνεται ότι Ιρακινοί διαδηλωτές μετά την τουρκική σφαγή, διαμαρτυρήθηκαν στην τουρκική πρεσβεία, κατέβασαν και κατέστρεψαν την τουρκική σημαία της τουρκικής πρεσβείας στη Βαγδάτη.

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr