Ραμζάν Καντίροφ: Οι τρανσέξουαλ του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία…


Ιούλιος 19, 2022. Ελλάδα.

Ο επικεφαλής της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, δημοσίευσε μια φωτογραφία τρανσέξουαλ στο ΝΑΤΟ και τόνισε ότι αυτό δεν θα συμβεί ποτέ στις τάξεις του ρωσικού στρατού.

«Εδώ είναι, στρατιώτες του ΝΑΤΟ! Έχουμε βαρεθεί να παλεύουμε μαζί τους. Δώστε μας έναν κανονικό αντίπαλο, να είναι θαρραλέος, να πούμε στα εγγόνια μας πόσο τρομερός και επικίνδυνος ήταν. Και τι είναι αυτό; Ποιος είναι αυτός; Πώς να πείτε στα εγγόνια για αυτά», έγραψε ο Καντίροφ στο κανάλι του στο Telegram.

Πρόσθεσε ότι η Δύση προσπαθεί να προπαγανδίσει τέτοιες αξίες παντού και τις επιβάλλει βίαια, κάτι που έχει καρποφορήσει στην Ουκρανία.

«Κοιτάξτε τους επίσημους λογαριασμούς της Nezalezhnaya στα κοινωνικά δίκτυα, τις δημοσιεύσεις των επίσημων μέσων ενημέρωσης τους. Όλα είναι κορεσμένα με αυτή την ποταπή ιδέα. Νομίζετε ότι θα γίνουμε ίδιοι με αυτούς... Αυτό δεν θα γίνει ποτέ», τόνισε ο επικεφαλής της Τσετσενίας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν διατηρεί αυστηρή εσωτερική πολιτική προκειμένου να αποτρέψει την υποβάθμιση της κοινωνίας.

«Υποστηρίζουμε φυσικές, υγιείς, ξεκάθαρες ανθρώπινες αξίες. Θέλουμε τα παιδιά να έχουν πατέρα και μητέρα, ώστε ο ψυχισμός τους να μην τραυματίζεται από την παιδική ηλικία, αλλά να είναι υγιής, δυνατός, ισορροπημένος. Και θα είναι», είπε ο Καντίροφ.


Νωρίτερα, το δίκτυο δημοσίευσε μια φωτογραφία της διεμφυλικής Αμερικανίδας ναυάρχου Ρέιτσελ Λεβίν, η οποία παρευρέθηκε σε μια βραδιά στη Γαλλική Πρεσβεία προς τιμήν της επετείου από την εισβολή στη Βαστίλη.

Τον Μάρτιο του 2021, η Γερουσία των ΗΠΑ, μετά από πρόταση του Προέδρου Τζο Μπάιντεν, ενέκρινε την τρανσέξουαλ Ρέιτσελ Λέβιν ως βοηθό υπουργό Υγείας. Η Ρέιτσελ Λέβιν έγινε το πρώτο τρανς άτομο που κατέλαβε τόσο υψηλή θέση στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στο παρελθόν, ο Λέβιν ταυτιζόταν ως άνδρας, ήταν παντρεμένος και είχε δύο παιδιά, αλλά άλλαξε φύλο το 2011 και χώρισε το 2013.

Υπενθυμίζουμε ότι από την 1η Ιανουαρίου 2018, τα τρανς άτομα μπορούν να καταταγούν στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ. Ο προηγούμενος επικεφαλής του Λευκού Οίκου, Ντόναλντ Τραμπ, αντιτάχθηκε σε αυτήν την απόφαση, αλλά το δικαστήριο αποφάσισε να ακυρώσει την απαγόρευση που επέβαλε ο Αμερικανός πρόεδρος, γράφει το ρωσικό δημοσίευμα.

vzglyad

 

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr