Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

Βουλγαρία: Η Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών διαψεύδει ισχυρισμούς ότι δεν εργάζεται για τα συμφέροντα της χώρας


Ιούλιος 4, 2022. Ελλάδα.

Σόφια.

Η βουλγαρική στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών χαρακτήρισε «απαράδεκτους» τους ισχυρισμούς στα ΜΜΕ ότι δεν λειτουργεί για τα συμφέροντα της χώρας.

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι θα συνεχίσει τις δραστηριότητές σε στρατηγικό επίπεδο και θα προστατεύσει την εξουσία και την αξιοπρέπεια των υπαλλήλων της επικοινωνώντας με τις αρμόδιες αρχές για να διευκρινιστεί η κατάσταση.

«Χωρίς στοιχεία, μια τέτοια δήλωση αμαυρώνει το κύρος, βλάπτει την αξιοπρέπεια και θέτει υπό αμφισβήτηση τον αδιαμφισβήτητο επαγγελματισμό των στρατιωτικών πληροφοριών εδώ και γενιές», ανέφερε η Υπηρεσία.

Έπειτα από δημοσιεύματα στο βουλγαρικό Τύπο ότι το ρωσικό δίκτυο πληροφοριών και κατασκοπείας ελέγχει τις κύριες πηγές πληροφοριών, η Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών σημειώνει χαρακτηριστικά: «Η Στρατιωτική Υπηρεσία εκτελεί τα καθήκοντά της σε άμεσο συντονισμό και στενή συνεργασία με την κοινότητα πληροφοριών του ΝΑΤΟ και της ΕΕ και η συμβολή της εκτιμάται ιδιαίτερα».

btvnovinite.bg

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr