Τι δήλωσε ο ιδιοκτήτης του φορτηγού που ανατινάχθηκε στη γέφυρα της Κριμαίας


Οκτώβριος 9, 2022. Ελλάδα.

Ο επίσημος ιδιοκτήτης του φορτηγού που εξερράγη στη γέφυρα της Κριμαίας κατέγραψε ένα μήνυμα βίντεο στο οποίο δηλώνει αθώος για όσα συνέβησαν.

Αυτό το βίντεο δημοσιεύεται από το κανάλι Telegram «VChK-OGPU». Σε αυτό, ένας νεαρός άνδρας που είπε ότι ονομάζεται Σαμίρ Γιουσούμποφ, γεννημένος το 1996, λέει ότι δεν έχει καμία σχέση με την κατάσταση έκτακτης ανάγκης στη γέφυρα.

«Το φορτηγό είναι ταξινομημένο για μένα, ο θείος μου, ο ξάδερφος του πατέρα μου, ο  Μαχίρ Γιουσούμποφ, δουλεύει σε αυτό. Ασχολείται με τα φορτηγά όλη του τη ζωή, είπε ο ιδιοκτήτης του φορτηγού.

Από τις εξηγήσεις του προκύπτει ότι και ο θείος του δεν μπορούσε να γνωρίζει τι ακριβώς βρίσκεται στο φορτηγό, αφού λάμβανε παραγγελίες και το ίδιο το φορτίο μέσω της ιστοσελίδας ati.su.

Υπενθυμίζεται ότι στις 8 Οκτωβρίου στις 6.07 ένα φορτηγό ανατινάχθηκε στο τμήμα αυτοκινήτων της γέφυρας της Κριμαίας από την πλευρά της χερσονήσου Ταμάν.

Ως αποτέλεσμα, επτά δεξαμενές καυσίμων ενός τρένου που κατευθυνόταν προς τη χερσόνησο της Κριμαίας αναφλέγηκαν.

Υπήρξε μερική κατάρρευση δύο ανοιγμάτων αυτοκινήτων της γέφυρας. Μέχρι στιγμής έχουν χάσει τη ζωή τους τρεις άνθρωποι.


Ωστόσο , η κυκλοφορία στη γέφυρα της Κριμαίας αποκαταστάθηκε γρήγορα. Αργότερα, ελήφθη άδεια και για την κίνηση των τρένων κατά μήκος της γέφυρας της Κριμαίας.

Eurasia Daily

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr