Τουρκία: Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών απαντά στον Έλληνα υπουργό…


Νοέμβριος 15, 2022. Ελλάδα.

«Σκοτώνετε αθώους, αγκαλιάζετε τρομοκράτες» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και εκπρόσωπος του Υπουργείου, Ισμαήλ Τσατακλί, σχετικά με τη δήλωση του Έλληνα υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου ότι δεν θα επιτρέψουν την είσοδο τρομοκρατών στη χώρα του.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου, Ισμαήλ Τσατακλί (İsmail Çataklı) έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter, κατηγορώντας τον Έλληνα υπουργό για ανειλικρίνεια «Είναι ξεκάθαρο ότι φυλάς τα σύνορα, από το στρατόπεδο του ΡΚΚ στο Λαύριο. Είναι ξεκάθαρο ότι φυλάς τα σύνορα, από τα μέλη της FETO. Σκοτώνετε αθώους, αγκαλιάζετε τους τρομοκράτες».Ο Έλληνας υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος απάντησε στο τηλεοπτικό κανάλι Skai της χώρας για τη φράση του υπουργού Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού για της Αχλάμ Αλμπασίρ , της τρομοκράτισσας που πραγματοποίησε την επίθεση, «θα είχε καταφύγει στην Ελλάδα αν δεν την είχαμε πιάσει», σημειώνει το δημοσίευμα.

yenisafak.com

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr