Σκόπια: Οι «Μακεδόνες» Ranger


«Οι Μακεντόνσκι Ρεντζέρι»

Νοέμβριος 20, 2022. Ελλάδα.

Το Τάγμα Ranger στον στρατώνα «Ίλιντεν» φιλοξένησε τα ήδη παραδοσιακά «Ranger Games», που διεξάγονται φέτος για δέκατη φορά, και αποδείχθηκε εξαιρετικός διοργανωτής που όχι μόνο διοργανώνει τους αγώνες κάθε χρόνο, αλλά και βελτιώνει την ποιότητά τους επιτυγχάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Σκοπίων, φέτος, εκτός από τη συμμετοχή 12 ομάδων από μονάδες του Στρατού Ξηράς, είχαν για πρώτη φορά την ευκαιρία να συμμετάσχουν και μία ομάδα από τη μονάδα ταχείας ανάπτυξης και την ειδική αντιτρομοκρατική από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Κατά την έναρξη των αγώνων, ο διοικητής του τάγματος, αντισυνταγματάρχης Μέντορ Σαΐτι, παρουσία του Υπαρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατηγού Αζίμ Νουρεντίν, είπε στους συμμετέχοντες και τις ομάδες ότι με τέτοιου είδους αγώνες, εκτός από οι ανταγωνιστικές ικανότητες, χτίζεται και η ομαδική εργασία και τους ευχήθηκε επιτυχία στις επιδόσεις όλων των αγωνιζομένων.

Η αντοχή, οι δεξιότητες και η ομαδική εργασία επιδείχθηκαν κατά τη διάρκεια των τετραήμερων αγώνων στους κλάδους: ρίψη χειροβομβίδων, σκοποβολή με πιστόλι και τουφέκι, αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση όπλου, υπέρβαση πορείας εμποδίων, προσανατολισμός σε άγνωστο έδαφος και άλλα.

Με το σημερινό κλείσιμο των αγώνων ανακηρύχθηκαν οι καλύτερες ομάδες και άτομα, ως κίνητρο για περαιτέρω βελτίωση του αγωνιστικού πνεύματος και βελτίωση των προσωπικών επαγγελματικών δεξιοτήτων.

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr