Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

(Vid)- «Η κυβέρνηση των Σκοπίων εγκαταλείπει τη Μακεδονία και τους Μακεδόνες στην Ελλάδα για πάντα»Δεκέμβριος 27, 2018. 21:21

Σκόπια.

«Το βίντεο καταγράφηκε στην Ελλάδα, στην περιοχή ‘Νεγκούσκατα’(;), κοντά στην Βόντεν (Έδεσσα) στο χωριό που στα ελληνικά το λένε Μαρίνα», γράφει το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων. 

Συνεχίζει:

 Στο οποίο παρουσιάζονται οι καλεσμένοι της ετήσιας μακεδονικής γιορτής με τον Βλάτκο Μιλαντινόφσκι και την ομάδα ‘Μακεδονικό Μεράκι’  που αποτελείται από ‘Μακεδόνες’, από την Ελλάδα.


Το κύριο μήνυμα μεταδίδεται μέσα από το τραγούδι, στη ‘μακεδονική’ συγκέντρωση, σε αυτόν τον ελληνικό χώρο, καθώς λένε οι στίχοι: 


«Λένε ότι δεν υπάρχουμε
Ότι δεν είμαστε εδώ
Λένε ότι δεν υπάρχουμε
Αλλά είμαστε εδώ
Είμαστε εδώ πριν από τον Ιησού,
Στη γη μας τη Μακεδονία.
Είμαστε εδώ και παραμένουμε
Και το ιερό μας όνομα δεν αλλάζει».


Το μακεδονικό κόμμα στην Ελλάδα πραγματοποίησε την εκδήλωση και οι καλεσμένοι προσκλήθηκαν στην παραδοσιακή μακεδονική γιορτή.


Το βίντεο, με σαφήνεια δείχνει το λάθος της μακεδονικής κυβέρνησης να αλλάξει το άρθρο 49 του συντάγματος με το οποίο παραιτείται από μια αυτόχθονα μακεδονική μειονότητα που υπάρχει στην Ελλάδα, εκτός από τους λεγόμενους Έλληνες Μακεδόνες, γράφει το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων.

expres.mk
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr