Λιβύη: Ο Νταμπάιμπα με 14 υπουργούς θα επισκεφθεί την Τουρκία


«Η Νταμπάιμπα θα επισκεφθεί την Τουρκία την επόμενη Δευτέρα»

 

Απρίλιος 11, 2021. 08:49. Ελλάδα.

Τρίπολη.

Ο αρχηγός της κυβέρνησης εθνικής ενότητας, Αμπντουλαχαμίντ αλ-Νταμπάιμπα, ξεκινά επίσκεψη στην Τουρκία, τη Δευτέρα, με επικεφαλής κυβερνητικής αντιπροσωπείας υψηλού επιπέδου που περιλαμβάνει 14 υπουργούς.

«Αντιπροσωπεία αποτελούμενη από 14 υπουργούς και ορισμένους άλλους κυβερνητικούς αξιωματούχους, με επικεφαλής τον Νταμπάιμπα, θα επισκεφθεί τη Τουρκία τη Δευτέρα», δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργικού συμβουλίου της Λιβύης Μοχάμεντ Χαμούντα, χωρίς να αναφέρει τη διάρκεια της επίσκεψης.

Ο Χαμούντα διευκρίνισε ότι ένα από τα πιο εξέχοντα θέματα που θα συζητηθούν με την Τουρκία είναι «ένα σύνολο κοινών θεμάτων στον τομέα των υπηρεσιών (ενέργεια και υγεία) και η επιστροφή των τουρκικών εταιρειών στη Λιβύη και η ολοκλήρωση των καθυστερημένων έργων».

Αυτή είναι η πρώτη επίσκεψη που κάνει ο Νταμπάιμπα στην Τουρκία μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στις 16 Μαρτίου, για να οδηγήσει τη Λιβύη στις γενικές εκλογές στα τέλη του τρέχοντος έτους.

Al Alam

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr