Η Ελλάδα θα χορηγήσει σύντομα βίζα σε Λίβυους


Η Υπουργός Εξωτερικών υποδέχεται τον Επίτροπο της Ελληνικής Πρεσβείας στη Λιβύη - Τρίτη 24 Αυγούστου (Υπουργείο Εξωτερικών Λιβύης)

 

Αύγουστος 24, 2021. Ελλάδα.

Κάιρο.

  Ο Επίτροπος της ελληνικής πρεσβείας στη Λιβύη, Ιωάννης Σταματικός, ανακοίνωσε ότι η πρεσβεία της χώρας του στην Τρίπολη θα αρχίσει σύντομα να χορηγεί βίζα σε Λίβυους πολίτες.

Αυτό αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης μεταξύ της Υπουργού Εξωτερικών της Κυβέρνησης της Εθνικής Ενότητας,  Νάζλα αλ Μαγκούς, και του Αντιπροσώπου των Αρχών στην Ελληνική Πρεσβεία, σύμφωνα με δήλωση του υπουργείου στο Facebook.

Η δήλωση ανέφερε ότι ο υπουργός Εξωτερικών αναθεώρησε με τον Έλληνα διπλωμάτη «τις διμερείς σχέσεις και τρόπους για να προωθηθούν ώστε να συμπεριληφθούν όλοι οι τομείς και να εξυπηρετηθούν τα κοινά συμφέροντα των δύο χωρών».

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η αλ Μαγκούς εξέφρασε «τις ευχαριστίες και την εκτίμησή της στο φιλικό ελληνικό κράτος για τις υποστηρικτικές του θέσεις προς το Προεδρικό Συμβούλιο και την Κυβέρνηση της Εθνικής Ενότητας».

 

Με τη σειρά του, ο Έλληνας διπλωμάτης επιβεβαίωσε ότι η πρεσβεία της χώρας του στην Τρίπολη θα ξεκινήσει να χορηγεί βίζα σε Λίβυους πολίτες, στο εγγύς μέλλον, σημειώνει το δημοσίευμα.

Al Wasat

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr