Ο Λιβυκός Εθνικός Στρατός διέλυσε τρομοκρατικό πυρήνα στην πόλη Σαμπά


Νοέμβριος 28, 2021. Ελλάδα.

Τομπρούκ.


Ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης πέτυχε την εξάρθρωση τρομοκρατικού πυρήνα στη πόλη Σαμπά στα νότια, ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές που έχουν προγραμματιστεί για τις 24 Δεκεμβρίου, υπό το φως των προσπαθειών της Αδελφότητας να αναβάλει τις εκλογές, όπως σημειώνει αραβικό δημοσίευμα.

Ο υποστράτηγος του Λιβυκού Εθνικού Στρατού, Χαλέντ αλ Μαχτζούμπ, ανέφερε ότι η δράση μιας μονάδα ςτων Ειδικών Δυνάμεων Δυνάμεων, η ταξιαρχία 106 ‘Maghafl’, οδήγησε στη σύλληψη του τρομοκράτη  Αλί αλ Μπακέρ, συνοδευόμενος από δύο άτομα, εκ των οποίων ο ένας έχει αιγυπτιακή υπηκοότητα και ο άλλος πακιστανική, αφού εισέβαλαν σε σπίτι που είχαν νοικιάσει στα περίχωρα της περιοχής Χατζάρ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το σχηματισμό πυρήνων και την υλοποίηση τρομοκρατικών επιχειρήσεων εντός της πόλης Σαμπά.

Σύμφωνα με τον υποστράτηγο αλ Μαχτζούμπ, ο τρομοκράτης Αλί αλ Μπακίρ, είναι κάτοικος της πόλης Ρας Λανούφ στη βόρεια Λιβύη και ανήκει σε οικογένεια προσκείμενη στη (μουσουλμανική) Αδελφότητα.

Sky News Arabia

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr