Έπαινος Βούτσιτς στον Ερντογάν: Δεν το έχω δει αυτό σε καμία άλλη χώρα (βίντεο)


βίντεο

Ιανουάριος 18, 2022. Ελλάδα.

Άγκυρα.

 Πρόεδρος της Σερβίας Βούτσιτς επαίνεσε τον Πρόεδρο Ερντογάν στην επίσημη τελετή υποδοχής για το προεδρικό επιτελείο που έσπευσε να στρώσει τα χαλιά που πήρε ο άνεμος, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα.

Ο Σέρβος πρόεδρος  Αλεξάνταρ Βούτσιτς ήρθε στην Τουρκία για να έχει επίσημες συνομιλίες. Ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υποδέχθηκε τον Βούτσιτς με επίσημη τελετή.


Εντυπωσιάστηκε ο πρόεδρος της Σερβίας


Κατά τη διάρκεια του καλωσορίσματος, ο δυνατός αέρας σήκωσε το χαλί στο οποίο θα περπατούσαν οι δύο ηγέτες. 

Το χαλί, που πετάχτηκε από τη δύναμη του ανέμου, διορθώθηκε αμέσως από τους υπεύθυνους. Ο Βούτσιτς, που εντυπωσιάστηκε πολύ από αυτή τη στιγμή, επαίνεσε τον τουρκικό λαό.


«Δείχνει την αγάπη του για το κράτος του και για εσάς!» είπε ο Βούτσιτς


Στο βίντεο που κοινοποίησε ο Διευθυντής Επικοινωνιών Φαχρετίν Αλτούν στον λογαριασμό του στο Twitter, ο Βούτσιτς είπε: «Δεν το έχω δει σε καμία άλλη χώρα.

 »Όταν ο αέρας να σηκώνει τα χαλιά, είδα πως ο εικονολήπτης και ο φωτογράφος με τα χέρια τους τα διόρθωναν χωρίς να κοιτάξουν δεξιά ή αριστερά, χωρίς να περιμένουν κανέναν.  Αυτό δείχνει την αγάπη τους για το κράτος τους και για εσάς», είπε ο Σέρβος πρόεδρος προς τον Ερντογάν.

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr