Αλβανία: Αυστηρά μέτρα ασφαλείας για τον Ερντογάν- κλείνουν οι δρόμοι


Ιανουάριος 16, 2022. Ελλάδα.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα φτάσει στην Αλβανία στις 17 Ιανουαρίου.

Για την επίσκεψη αυτή του Τούρκου προέδρου στη χώρα, η Κρατική Αστυνομία έχει λάβει αυστηρά μέτρα. Ανακοινώθηκε ότι η κυκλοφορία θα αποκλειστεί για αρκετές ώρες από τα Τίρανα με κατεύθυνση προς Λατς, όπου ο Ερντογάν αναμένεται να ελέγξει τις οικίες που χρηματοδότησε η τουρκική κυβέρνηση για να κατασκευαστούν μετά τον σεισμό.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι για τις ανάγκες της δημόσιας ασφάλειας, οι χρήστες του δρόμου που κινούνται στον οδικό άξονα Milot-Vorë-Milot και στους δρόμους εισόδου και εξόδου του οδικού αυτού άξονα, από τις 07:00 το πρωί έως τις 14:00 του την ίδια ημερομηνία, ο άξονας αυτός θα αποκλειστεί για κινήσεις των φορτηγών.

Παράλληλα, θα υπάρξουν περιορισμοί και για τις υπόλοιπες κατηγορίες οχημάτων, που αυτή την ώρα πρέπει να χρησιμοποιούν δευτερεύοντες δρόμους για να κυκλοφορούν.

Μάλιστα, οι πολίτες που θέλουν να πάνε στο αεροδρόμιο, για να ταξιδέψουν στο εξωτερικό, σύμφωνα με την αστυνομία, πρέπει να λάβουν μέτρα για να μετακινηθούν πριν την ώρα αποκλεισμού της κυκλοφορίας των οχημάτων, δηλαδή πριν τις 08:30 το πρωί.

korrieri.com.al

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr