Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

«Η Ουκρανία έχει κατασκόπους στο Κρεμλίνο»- Διοικητής Ουκρανικών Μυστικών Πληροφοριών


«Μπουντάνοφ: Οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες ανακοίνωσαν τους κατασκόπους τους στο Κρεμλίνο», γράφει το ρωσικό δημοσίευμα.

Μάρτιος 29, 2022. Ελλάδα.

«Η κυβέρνηση του Κιέβου δήλωσε ότι γνωρίζει όλα όσα συμβαίνουν στο Κρεμλίνο», όπως είπε ο Ουκρανός επικεφαλής των μυστικών πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας, ταξίαρχος Κιρίλ Μπουντάνοφ.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι οι Ουκρανοί έχουν τους δικούς τους κατασκόπους στη Ρωσία, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο «Novyi Den»/’Νέα Ημέρα’.

«Γνωρίζουμε τα πάντα για τα οποία συζητάει το Κρεμλίνο - για σχέδια στον τομέα των καυσίμων, για όπλα και στρατιωτικές καινοτομίες. Μπορούμε να αντισταθούμε έτσι για πολύ καιρό, αρκεί να υπάρχουν κατάσκοποι. Όμως η Ουκρανία χρειάζεται υποστήριξη με τη μορφή αεράμυνας, στρατιωτικής αεροπορίας, καθώς και πυροβολικού διαμετρήματος 155 mm», δήλωσε ο επικεφαλής των πληροφοριών της Ουκρανίας.

Ο Μπουντάνοφ πρόσθεσε ότι το μέλλον της χώρας εξαρτάται άμεσα από τη γενναιοδωρία των χωρών μελών του ΝΑΤΟ.

«Η κατάσταση θα αλλάξει μετά την παράδοση των μαχητικών αεροσκαφών F-35 πέμπτης γενιάς των ΗΠΑ ως στρατιωτική βοήθεια», υποστηρίζει ο Ουκρανός αξιωματικός.

newdaynews.ru

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr