«Σκληρή» προειδοποίηση Μπαχτσελί προς τον Έλληνα πρωθυπουργό Μητσοτάκη


Ιούνιος 1, 2022. Ελλάδα.

Σκληρές προειδοποιήσεις για τη ρητορική του Έλληνα πρωθυπουργού Μητσοτάκη έδωσε ο αρχηγός του Κόμματος Εθνικιστικού Κινήματος – MHP, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, γράφει τούρκικο δημοσίευμα.

 Ο Μπαχτσελί είπε, «Δεν έχουμε ξεχάσει 12 νησιά, δεν θα τα ξεχάσουμε και σίγουρα θα δούμε τις μέρες που θα περάσουν στον αρχικό ιδιοκτήτη τους».

Ο πρόεδρος του MHP μίλησε στη συνεδρίαση της ομάδας του κόμματός του. 


Τα σημαντικά σημεία των δηλώσεων του Μπαχτσελί είναι: 


«Στις 29 Μαΐου, η Κωνσταντινούπολη φιλοξένησε μια ιστορική ημέρα. Η 569η επέτειος της κατάκτησης γιορτάστηκε με ενθουσιασμό. Το κατακτητικό μας πνεύμα, που άλλαξε τις παραμέτρους της παγκόσμιας εξίσωσης και έδειξε το καθησυχαστικό πνεύμα της τουρκικής δύναμης στην ανθρωπότητα, είναι ακόμα ζωντανό.

Οι Βυζαντινοί συνεργάτες, ακόμα λυπημένοι, κρέμασαν τα πρόσωπά τους. Ο μεγάλος μας σουλτάνος, ο Φατίχ, έφερε την Κωνσταντινούπολη στην ομορφιά της κατάκτησης με την ακατανίκητη θέλησή του».

 

Επιχείρηση κατά της τρομοκρατίας

Καμία τρομοκρατική οργάνωση, κανένας εγκληματίας δεν θα μπορέσει να σταθεί απέναντι στην Τουρκία. Γιατί ο αγώνας κατά της τρομοκρατίας είναι ο αγώνας ανάμεσα στο σωστό και το λάθος, τον ηρωισμό και τη δειλία. 

Η Τουρκία είναι αποφασισμένη να ξεριζώσει τον αυτονομισμό και να τον αποκεφαλίσει με αιματηρό τρόμο. Η τρομοκρατία δεν έχει θρησκεία, εθνικότητα, εθνότητα, χώρα ή περιοχή. Η τρομοκρατία είναι ένα όπλο που χρησιμοποιείται όχι μόνο εναντίον του τουρκικού έθνους, αλλά εναντίον ολόκληρης της ανθρωπότητας.

 Οι χώρες που τοποθετούν αυτή την κακή νοοτροπία, η οποία σκοπεύει να δικαιολογήσει και να υποστηρίξει την τρομοκρατία, στους πολιτικούς και οικονομικούς στόχους τους, είναι εταίροι της καταπίεσης. Η δημοκρατία δεν θα είναι καταφύγιο για την τρομοκρατία. Όσοι βλέπουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και την τρομοκρατία ως ένα και το αυτό είναι ανήθικοι που συμμετείχαν στις δολοφονίες.

Τα λόγια και οι πράξεις των χωρών που βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα του ΝΑΤΟ βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση. Το τουρκικό έθνος έχει μια τεράστια προνοητικότητα. Δεν είχαμε υποχωρήσεις και ανοχή στους βαρόνους της τρομοκρατίας χθες και δεν θα υπάρξουν σήμερα. Όταν μιλάμε, μιλάμε γενναία. Ξέρουμε τους αχάριστους, βλέπουμε τους αχάριστους. Θα αποκρυπτογραφήσουμε επίσης αυτούς που αποστέλλονται στην εχθρότητα.

Αυτοί που δίνουν το όπλο στα χέρια τρομοκρατών είναι επίσης τρομοκράτες. Η ένσταση της Τουρκίας για την ένταξη της Σουηδίας και της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ δεν είναι μάταιη. Το να πείθεις είναι σπατάλη προσπάθειας. Η σουηδική διοίκηση εξακολουθεί να είναι θεατής των αντιτουρκικών διαδηλώσεων στην πρωτεύουσά της.

 

Ένταξη της Σουηδίας και της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ

Σουηδία και Φινλανδία τιμωρούνται με κόκκινη κάρτα. Για να αρθεί αυτή η ποινή, οι δύο χώρες πρέπει να εκδώσουν τους τρομοκράτες και να κατατάξουν το PKK ως τρομοκρατική οργάνωση. Δεν μπορούμε να παραμείνουμε αδιάφοροι και αναποτελεσματικοί απέναντι στην είσοδο τρομοκρατικών οργανώσεων στο ΝΑΤΟ.

Αυτό που εννοείται με την αδιαίρετη ακεραιότητα του κράτους με το έδαφος και το έθνος του είναι η Τουρκία, όχι η Σουηδία, η Φινλανδία, η Γαλλία, η Γερμανία. Πώς θα συναντηθούμε με χώρες που εφαρμόζουν εμπάργκο όπλων; Η υποστήριξη των ΗΠΑ στην τρομοκρατική οργάνωση έχει φτάσει στα όρια της εξέγερσης και της αγανάκτησης.

 

Ισχυρή προειδοποίηση για την Ελλάδα!

 

Η Ελλάδα που έχει κλιμακώσει τις απειλές της σε Μεσόγειο και Αιγαίο παίζει με τη φωτιά. Οι  9 στρατιωτικές βάσεις που δημιούργησαν οι ΗΠΑ στην Ελλάδα αποτελούν απειλή για την εθνική μας ενότητα. Η διοίκηση Μητσοτάκη δεν έμαθε από τους παππούδες βάνδαλους. Αυτή η απρόσεκτη νοοτροπία δελεάζει ξανά τον βυθό της θάλασσας.

Η απαίτηση της Ελλάδας από τις ΗΠΑ με τα F15 και τα F16, η συκοφαντία της Τουρκίας και ο οπλισμός των νησιών δεν είναι πρόσκληση για ειρήνη, αλλά για πόλωση. 

Το θέμα των 12 νησιών στη συνέχεια της Ανατολίας είναι η πληγή μας που δεν έχει επουλωθεί ακόμα. 12 νησιά σφετερίστηκαν από την Τουρκία. Είναι αδύνατο να σκεφτούμε αυτά τα νησιά ξεχωριστά από την Κωνσταντινούπολη και το Τσανάκαλε. Εμφανίζονται όπλα στην Τουρκία σε 12 νησιά. Είτε εξετάσουμε αυτό το πρόβλημα στρατηγικά είτε με όρους καλής γειτονίας, το αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει για εμάς. Η κλεμμένη περιουσία πρέπει να επιστραφεί στον ιδιοκτήτη της. Είτε με θέληση είτε με το ζόρι θα αποδοθεί δικαιοσύνη.

Το πλάτος των χωρικών θαλασσών Τουρκίας και Ελλάδας είναι 6 ναυτικά μίλια. Ο στόχος να επεκταθεί αυτό στα 12 μίλια στην Ελλάδα δεν θα είναι ποτέ δυνατός χωρίς αιματοχυσία και όπλα. Το τουρκικό έθνος δεν θα ανεχθεί την Ελλάδα. Η Τουρκία είναι μια χώρα ευθύς της οποίας η φιλία είναι αξιόπιστη.

Ajans Haber

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr