Στην Άγκυρα ο πρόεδρος της Ρωσικής Δούμας


Δεκέμβριος 13, 2022. Ελλάδα.

Άγκυρα.

Μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης της Τουρκίας, Μουσταφά Σεντόπ, ο Βιάτσεσλαβ  Βολοντίν, Πρόεδρος της Κρατικής Δούμας της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης της Ρωσικής Ομοσπονδίας, και η συνοδευτική κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία πραγματοποίησαν επίσημη επίσκεψη στην Τουρκία.

Υποδεχόμενος τον Βολοντίν και τη ρωσική κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία στην επίσημη κατοικία της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης της Τουρκίας, ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου Σεντόπ παρέθεσε δείπνο προς τιμήν των φιλοξενουμένων όπως σημειώνει η ahaber.

Οι Βολοντίν και Σεντόπ προέβησαν σε δηλώσεις επιβεβαιώνοντας τις καλές σχέσεις Τουρκίας και Ρωσικής Ομοσπονδίας.


Ωστόσο, η YeniSafak, η οποία αναφέρεται στην επίσκεψη του επικεφαλής της Ρωσικής Δούμας, τονίζει την επίσκεψη του Ρώσου αξιωματούχου  στο προεδρικό μέγαρο, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο Ερντογάν.

Η τουρκική προεδρία δεξιώθηκε τον Βιάτσεσλαβ Βολοντίν στο προεδρικό συγκρότημα, στην οποία παρών ήταν και ο πρόεδρος της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης της Τουρκίας, Μουσταφά Σεντόπ.

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr