Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Η ‘πέμπτη φάλαγγα’ του Τζορτζ Σόρος με ονοματεπώνυμο…
Ο τίτλος από το δημοσίευμα


Νοέμβριος 4, 2017. 20:07


Χάρη στον μακροχρόνιο εχθρό του σκανδαλώδους δισεκατομμυρίου,  του πρωθυπουργού της Ουγγαρίας, Βίκτορ Ορμπάν, δημοσιεύθηκε η λεγόμενη ‘λίστα Σόρος’.

Στον κατάλογο αυτόν είναι καταγεγραμμένοι οι βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που ασκούν πιέσεις για τα σχέδια του χρηματοδότη τους και αλλάζουν τη νομοθεσία της ΕΕ με τις


 παρεμβάσεις τους. Ένα ειδικό σημείο στον φάκελο αυτόν είναι και η στάση τους προς τη Ρωσία, σημειώνει η ρωσική Βίζγκλιαντ.

Τώρα υπάρχει μια συγκεκριμένη απόδειξη, πέρα από τα διάφορα δημοσιεύματα, ότι ο εκατομμυριούχος επηρεάζει  πράγματι, τη λήψη αποφάσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι χάκερ από την DCLeaks δημοσίευσαν  τη μεθοδολογία της «Ανοικτής Κοινωνίας»- το αγαπημένο παιδί του Τζορτζ Σόρος.


 226 ευρωβουλευτές στην τσέπη του Σόρος


Πρόκειται για ένα μακροσκελή έγγραφο που περιέχει πληροφορίες για 226 μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που είναι ιδεολογικοί σύμμαχοι της «Ανοικτής Κοινωνίας». Υποτίθεται, ότι προωθούν τις αγαπημένες ιδέες του Τζορτζ Σόρος, όπως τη μεταφορά μεταναστών στην Ευρώπη, την λεγόμενη «ισότητα των φύλων», τη νομιμοποίηση του γάμου σε άτομα του ιδίου φύλου, την προσέγγιση Ουκρανίας με την ΕΕ και φυσικά την αντιπολίτευση στη Ρωσία.

Συνολικά υπάρχουν 751 βουλευτές στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Έτσι οι σύμμαχοι του Σόρος καταλαμβάνουν περισσότερο από το 1/3 των εδρών.

Προσκείμενοι στην «Ανοικτή Κοινωνία» είναι  πολιτικοί βαρέων βαρών της ευρωπαϊκής πολιτικής, όπως ο Μάρτιν Σουλτς, μέχρι πρόσφατα πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, , ο πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου Γκι Φερχόφστατ.

Ο φάκελος για τους ήδη αναφερθέντες 226 βουλευτές αναφέρει ότι είχαν συνεργασθεί με την «Ανοικτή Κοινωνία» και ότι «μπορούν να προσληφθούν ξανά».

Έκφραση που δηλώνει  ότι έχει τη δυνατότητα (ο Τζορτζ Σόρος) να τους ξαναχρησιμοποιήσει.


Οι αγώνες  των οπαδών του Σόρος


Οι περισσότεροι σύμμαχοι της Ανοικτής Κοινωνίας αγωνίζονται για τα δικαιώματα των μεταναστών, των μειονοτήτων, και των ΛΟΑΤ. Υποστηρίζουν, δηλαδή, την απεριόριστη μετανάστευση από τις χώρες του τρίτου κόσμου, τη νομιμοποίηση των ομοφυλοφιλικών  γάμων και τον έλεγχο των γεννήσεων.


Δεν είναι τυχαίο ότι ο δισεκατομμυριούχος συναντιέται με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλωντ Γιουγκέρ πίσω από τις κλειστές πόρτες και κανείς δεν έχει ιδέα τι συζητάνε.
 


Ο Σόρος στη λίστα του έχει  και εκπροσώπους δεξιών κομμάτων, ωστόσο η συντριπτική πλειοψηφία αυτών είναι σοσιαλδημοκράτες, αριστεροί όλων των ρηγμάτων, περιβαλλοντολόγοι και ‘πράσινοι’.
Πρόκειται για εκπροσώπους της επιστημονικής και δημιουργικής διανόησης, υπάρχουν και πολλοί καθηγητές, οι οποίοι γράφουν βιβλία στα οποία ο σύγχρονος καπιταλισμός επικρίνεται με ενθουσιασμό. 

Ωστόσο, αυτό δεν τους εμποδίζει να εργάζονται για έναν από τους πιο δύσμοιρους καπιταλιστές της εποχής μας (τον Σόρος).


(Στοιχεία από vz.ru)
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr