Ζόραν Ζάεφ- Γιόχαννες Χαν: Η συνάντηση με τον Τσίπρα καλή είδηση για τη χώρα την περιοχή και την ΕΕ




Ιανουάριος 26, 2018. 17:36

Σκόπια.

Η συνάντηση του πρωθυπουργού  Ζόραν Ζάεφ με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα έχει μεγάλη σημασία για τη μετακίνηση των ευρωπαϊκών διαδικασιών ολοκλήρωσης στα Σκόπια, αφού κάνει πολύ ρεαλιστικές τις προσδοκίες ότι το 2018 θα μπορούσε να είναι μια ιστορική χρονιά για τη χώρα, την περιοχή και την ΕΕ.


Αυτό ειπώθηκε σήμερα κατά τη συνάντηση του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ στο Νταβός με τον αρμόδιο Επίτροπο για την Πολιτική Γειτονίας και τις Διαπραγματεύσεις Διεύρυνση, Γιόχαννες Χαν στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.


Ο Ζάεφ ενημέρωσε τον Χαν για τη συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό και τον ενημέρωσε για τα αποτελέσματα της συνάντησης που οδηγούν σε μεγάλο βαθμό τη διαδικασία διαπραγμάτευσης των δύο χωρών, όσον αφορά το πρόβλημα που έχει η Ελλάδα με το συνταγματικό όνομα των Σκοπίων, καθώς και από την άποψη των δυνατοτήτων για μια νέα, υψηλής ποιότητας, αναβάθμισης των διμερών σχέσεων, ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Ζάεφ-Χαν: Η συνάντηση με τον Τσίπρα καλή είδηση γαι τη χώρα, την περιοχή και την ΕΕ

( Στοιχεία από 24vesti.mk)
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr