Αλβανία: Η Παρτιζάν αντέδρασε στην ποινή για το πανό στο γήπεδο…



Νοέμβριος 1, 2018. 15:34

Τίρανα.

Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής για επιβολή ποινής στην ομάδα Παρτιζάν για το πανό «Ένας Έλληνας λιγότερος, ένας μπάσταρδος λιγότερος», με δύο παιχνίδια στην έδρα της κεκλεισμένων των θυρών (χωρίς οπαδούς)  προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κόκκινου συλλόγου, γράφει αλβανικό δημοσίευμα.


«Ο ποδοσφαιρικός όμιλος Παρτιζάν, μετά την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Αλβανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για ποινή δύο αγώνων χωρίς οπαδούς, θέλει να ενημερώσει ολόκληρο το αλβανικό κοινό ότι πρόκειται για μια αδικία…


»Η ομάδα Παρτιζάν, όχι μόνο αντέδρασε άμεσα στο γήπεδο για να αφαιρέσει την ‘πατσαβούρα’ (paçavure) που σήκωσαν κάποια κακοποιά στοιχεία που δεν έχουν καμία σχέση με την ομάδα μας, η οποία αμέσως αντέδρασε για αυτό που έγραφε στο πανί,  και αποτελεί έκπληξη για εμάς μετά από τις μέρες που πέρασαν χωρίς να σχολιασθεί αυτό.


» Η ομάδα Παρτιζάν δεν θέλει να παίξει το ρόλο του ουδέτερου, αλλά σύντομα θα ανακαλύψει και θα εντοπίσει τους αληθινούς δράστες αυτής της πράξης κατά των γειτόνων μας , που δεν έχει σχέση με τη συμπεριφορά μας, τόσο για τους αθλητές όσο και τους οπαδούς μας.


Άλλωστε η  Παρτιζάν  έχει παίκτες χωρίς να προβαίνει σε διακρίσεις από την καταγωγή τους, όπως είναι η ελληνική μειονότητα, παίκτες της οποίας έχουν γράψει ένδοξη ιστορία στην Παρτιζάν, μέχρι και την τελευταία σεζόν, με Αλβανούς του Κοσσυφοπεδίου ή της πΓΔΜ αλλά και παίκτες που έχουν καταγωγή τη Σερβία. 


Η ομάδα Παρτιζάν δεν μπορεί ποτέ να καταδικασθεί για ρατσισμό…


Koha Jone


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr