Σκόπια: Από τα μεσάνυχτα στην Ελλάδα μόνο με διαβατήρια


"Καταργούνται τα χαρτιά εισόδου και εξόδου που χορηγούνταν στους Ευζώνους στην πολίτες μας και θα ισχύουν τώρα μόνο τα διαβατήρια"

Φεβρουάριος 21, 2019. 19:17

Σκόπια.

Καταργούνται επίσημα τα χαρτιά εισόδου που οι Έλληνες συνοριακοί αστυνομικοί μας παραχωρούσαν για να εισέλθουμε στη χώρα τους.



 Από τα μεσάνυχτα για είσοδο στην Ελλάδα, οι πολίτες θα διασχίζουν τα ελληνικά σύνορα μόνο με τα διαβατήρια, όπου η ελληνική αστυνομία θα βάζει σφραγίδες ότι το ταξιδιωτικό έγγραφο ανήκει στη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας.


Οι νέοι κανόνες που απορρέουν από τη Συμφωνία των Πρεσπών άρχισαν να εφαρμόζονται μία εβδομάδα μετά την αλλαγή πινακίδων με το νέο συνταγματικό όνομα της χώρας μας που τοποθετήθηκε στην περιοχή διέλευσης της Μπογκορόντιτσα /Εύζωνοι.


Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, οι ταυτότητες και τα διαβατήρια με το νέο συνταγματικό όνομα της χώρας θα αρχίσουν να εκδίδονται προς το τέλος του έτους, γράφουν με τα ΜΜΕ των Σκοπίων.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr