Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Σκόπια: Με τη σημαία του Ήλιου της Βεργίνας χορεύει ο αρχηγός της αντιπολίτευσης

Ο Χρίστιαν Μίτσκοσκι, αρχηγός του VMRO-DPMNE χορεύει με την αλυτρωτική σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας, κατά την επίσκεψή του στο Ράντοβιτς


Αύγουστος 29, 2019. 21:32


Ο πρόεδρος του VMRO-DPMNE, Χρίστιαν Μίτσκοσκι, κατά τη διάρκεια πρόσφατης επίσκεψής του στο Ράντοβιτς, συναντήθηκε με μέλη του κόμματός του στην πόλη αυτή, που τον χαιρέτισαν με ένα μαχαίρι και ένα πιστόλι, σύμβολα του κόμματος.Συγκεκριμένα ο Μίτσοσκι, όπως αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων, επισκέφθηκε το Ράντοβιτς  και τη Ραντοβίσκα Οραόβιτσα, πριν από δύο ημέρες,  όπου βρίσκεται το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου.


Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης κατέκρινε στην ομιλία του τους χειρισμούς της κυβέρνησης και την θεώρησε  υπεύθυνη για τα σκάνδαλα διαφθοράς στη χώρα.


Κατά την παραμονή του, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram, χόρεψε έχοντας στο χέρι τη σημαία του αλυτρωτισμού, με τον Ήλιο της Βεργίνας, ενώ η όλη εκδήλωση ήταν στολισμένη με την ίδια σημαία.


--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr