Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Επίλεκτες δυνάμεις της Αλβανίας σε επιφυλακή για το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου ΚατσίφαΟκτώβριος 24, 2019. 21:48


Η Μονάδα Εξουδετέρωσης Ενόπλων Στοιχείων, γνωστή ως RENEA και οι Δυνάμεις Ταχείας Επέμβασης (FNSH) έχουν σημάνει συναγερμό.Δύο ημέρες πριν το μνημόσυνο του εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα, το αλβανικό δίκτυο ABC πληροφορήθηκε ότι στην Κακαβιά εφαρμόζεται, ήδη,  σχέδιο ισχυρής ασφάλειας, όπως αποκαλείται.


Από την Πέμπτη, στους συνοριακούς σταθμούς με την Ελλάδα, υπάρχει ενισχυμένη υπαλληλική παρουσία για την αποτροπή της εισόδου Ελλήνων ‘εξτρεμιστών’ (όπως αναφέρεται) καθώς και ατόμων που έχουν κριθεί ανεπιθύμητα.


Σημειώνεται,  ότι τόσο η αλβανικές όσο και οι ελληνικές αρχές συνεργάζονται για την ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με τους Έλληνες πολίτες που σκοπεύουν να εισέλθουν στην αλβανική επικράτεια για το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα.


Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές- καταλήγει το δημοσίευμα- Ειδικές  και Αντιτρομοκρατικές Δυνάμεις έφθασαν στο Αργυρόκαστρο προκειμένου να αποτραπούν περιστατικά ή προκλητικές συμπεριφορές (Ελλήνων) εξτρεμιστών…


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr