Τρεις Τούρκοι υπουργοί σε αποστολή στη Λιβύη

φωτό- Twitter


Ιούνιος 12, 2021. Ελλάδα.

Άγκυρα.

Ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, ο υπουργός Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού πραγματοποίησαν επίσημη επίσκεψη στη Λιβύη. Οι υπουργοί συνοδεύονταν από το «μάτι» του Ερντογάν τον επικεφαλής των Μυστικών Υπηρεσιών Χακάν Φιντάν καθώς και τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου, Γιασάρ Γκιουλέρ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας, η επίσημη επίσκεψη υψηλού επιπέδου στην Λιβύη έγινε με εντολή του προέδρου Ερντογάν προκειμένου να συζητήσουν τις διμερείς σχέσεις και περιφερειακά ζητήματα πριν από τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ.


--

H ιστοσελίδα του τουρκικού καναλιού Ουλσουάλ-ULSUAL ανέφερε ότι 
ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ συναντήθηκε με τους αξιωματικούς και τους στρατιώτες στη Λιβύη- της Τουρκικής αποστολής στην Τρίπολη, προτού μετακινηθεί με ελικόπτερο στην τουρκική φρεγάτα TCG Gallipoli, αγκυροβολημένη στα ανοικτά των ακτών της Τρίπολης, για να παρακολουθήσει τον αγώνα μεταξύ Τουρκίας και Ιταλίας.



--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr